Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti melyik állást választanátok?

Ti melyik állást választanátok?

Figyelt kérdés
Adott A és B állás.Mindkettőnél ugyanannyi a fizu.Különbségek:"A"munkahely 10 percre van a lakásomtól,viszont ott havonta egy max 2 szombati napot be kell vállalni."B"munkahely az elvileg fix 5napos viszont több mint egy óra út a lakásomtól,1 óra 15 perc körül
2016. jan. 7. 13:09
1 2
 11/15 anonim válasza:
"A" állás.
2016. jan. 7. 15:56
 12/15 anonim válasza:

Kedves kérdező, remélem, hogy a főnököd is hasonlóan gondolkodik.

"Fizessen neki a munkájáért az, akinek két anyja van." ;)

2016. jan. 7. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Én az elsőt, egyértelműen.

Most dolgozom először olyan helyen, ami sétával elérhető, és nem úgy érek be, hogy a buszon/metrón/villamoson/dugóban nyomorogtam, pedig csak félóráról volt szó, nem 1 óráról.

Sokkal több időt nyerek így.

2016. jan. 7. 17:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Én talán az A állást. Hidd el, én nagyon utálok reggel buszozni.
2016. jan. 7. 18:06
 15/15 anonim ***** válasza:

A állás, egyértelműen. Hidd el, a reggeli meg a délutáni csúcsban nem tudsz te buszon olvasni, meg semmit sem csinálni, maximum zenét hallgatni.

"A" munkahelyre töltött "plusz idő": oda-vissza út, hetente 5 nap, egy hónapban 4 hét, plusz két szombati utazás + a szombati munkaidő: 2*4*5*10 perc + 4*10 perc + 2*8 óra = összesen 1400 perc egy hónapra az oda-vissza utazás és a 2*8 óra szombati munka.

"B" munkahely: 2*4*5*1 óra 15 perc = 3000 perc. Majdnem 2x annyi időt vennél el magadtól és kevesebbet keresnél (ha ugye a szombatot fizetik).

Hidd el, nagyon-nagyon-nagyon sz..r napi 2,5 órát elcseszni a napodból, csak utazásra.

2016. jan. 8. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!