Hogyan dolgozhatnám fel ezt a traumát?
Dolgoztam az ősszel párszor egy olyan helyen diákként ahova könnyen betudtam járni, de folyamatosan piszkáltak, lenéznek, nem beszélnek velem, cseszegetnek. Egyszer még a diákszövetkezetnél is bepanaszoltak. Én igyekszem minél jobban oda figyelni, megcsinálni amit kérnek, meg is szoktam mindent, olyan dolog nem volt még amit nem csináltam meg.
Sajnos ez kikészített lelkileg, hogy rossz vagyok és az öngyilkosságon gondolkozom. :(
Csak bántani akartak téged, mert ennyire szar az életük és rajtad vezették le. Nem vagy te ettől kevesebb, ne félj! :)
Engem is lekezeltek még tavalyi diákmunkámnál. A többség jófej volt, de páran lenéztek, ha megkérdeztem hogy kell valamit csinálni, tök bunkón meg lekezelően válaszoltak, volt, hogy elrontottam valamit, mert életemben először csináltam, és rögtön rohantak a főnökhöz árulkodni az állítólagos felnőtt emberek... Az egyiknek visszaszóltam mert ő nagyon idegesített... Nem éreztem jól magam, ott is hagytam. (Az egy másik történet, hogy meg is loptak az öltözőben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!