Emiatt most kirúghatnak?
Megint úgy kellett dolgoznom, hogy 7 nap munka, egy nap szabad, már meg akartam őrülni. Nagy nehezen kaptam egy második szabadnapot is a jövő hétre. Erre ma hívnak, hogy mostantól megosztva dolgozom a cég mindkét kávézójában, ha az egyik helyen szabadnap, akkor munkanap a másikon, nesze neked szabadnap, örülhetek, ha 7 naponta kapok egyet.
Erre a barátom kiakadt, mikor nem voltam a közelben, felhívta őket, leteremtette a főnöknőmet, hogy az "anyjukba már", hagyjanak engem létezni.
Most tartok tőle, hogy ki fognak rakni. Akkor meg a barátom fog leteremteni, mert nem tud eltartani, és pár hétbe beletelik, mire megint munkát kapok.
Hát ha a barátod miatt kirúgnak, akkor ő pont ne teremtsen le. Ha megteszi, hagyd ott. Mi alapon ugat bele a munkádba? Ez sose szerencsés.
Amúgy is jó lenne más munka után nézned, mielőtt kiégsz.
Érdekes helyzet. A barátod belepofázik a dolgaidba és közben ő nem dolgozik, így el kell őt tartani? Nem gondoltál még arra, hogy kilépj a kapcsolatból?
Egyébként igen, kirúghatnak, de mivel a vendéglátóiparban nagy a hiány, nem hinném, hogy találna még egy embert, akit ilyen könnyen madárnak nézhetnek. A pszichológiai hadviselést még nem kezdte el a főnököd ellened?
Én is dolgoztam így. Volt, hogy 10 napig folyamatosan mentem 12 órába, ugyanígy kávézóba. Elmondani nem lehet mennyire gyűlöltem a főnököt, a végén már annyira fáradt voltam, hogy állandóan elbőgtem magam. A főnök meg csak azt mondta, mennyire puhány vagyok. Aztán kiléptem. Nem normálisak ezek.
Ennyit nem ér az egész, lépj ki, a beosztásukat meg dugják fel maguknak. Majd találsz másik állást. Vagy miért nem keresel már most? A barátod meg nagyon kedves ember lehet, ha elintézi hogy kirúgjanak, utána meg "nem tart el".
"A barátod meg nagyon kedves ember lehet, ha elintézi hogy kirúgjanak, utána meg "nem tart el"."
"nem tud eltartani"
Nagy különbség van a nem tud és a nem akar között
"A barátod belepofázik a dolgaidba és közben ő nem dolgozik, így el kell őt tartani?" - A kérdező nem azt írta, hogy a barátja nem dolgozik, hanem azt, hogy nem tud még egy embert eltartani.
És valószínűleg nem a "belepofázás" volt a szándéka, hanem már nem bírta nézni a párja szenvedését, és emiatti dühében fordult a főnökhöz, hogy térjen már észre!
Kérdező:
Kirúghatnak, nem csak ezért, bármiért.
De ne várd meg - inkább magad hagyd ott őket!
1.: Nem értem miért nem lépsz ki te magad.
2.: Ha emiatt kirudgnak, fogyatékos volt főnököd. Ilyen emberrel ne kommunikálj.
3.: Megtudod mondani AZ NEM TE VOLTÁL. De nem tenném 2-es pont miatt.
4.: Ha barátod "leteremtene" mond, ő csinálta e állapoot s pár hét alatt találsz melót.
What's problem??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!