Tényleg kirúghatnak ezért? Mit kellett volna másképp csinálnom?
Próbaidő alatt indoklás nélkül kivághatnak. Sokan arra az idre vesznek csak fel embereket, mert addig nem kell bejelenteniük.
Szr helyzet, lépj túl rajta, és keress más munkát.
Igen, próbaidőn voltam, szerződés volt és be is voltam jelentve.
Csak azt nem értem, hogy ezt az egészet úgy állították be, mintha velem lett volna baj. Nem kaptam teljes oktatást, nekem kellett szaladgálnom azért, hogy valaki megmutassa mit kell csinálnom, nem kaptam egyértelmű utasításokat, munkaruhát sem kaptam a kollégáimmal ellentétben, hanem magamnak kellett intéznem azt is, mindenki facebookozott, én meg önszorgalomból takarítottam... És ezek után elküldenek és azt mondják hogy hát ők amúgy szokták figyelni az újakat, még ha nem is látszik, de figyeltek engem, de amikor kérdeztem hogy mi volt a baj, csak hümmögést kaptam, meg hogy én még fiatal vagyok ilyen komoly munkához...
Hát szerintem egyszerűen csak nem voltál nekik szimpatikus. Sajnos sok helyről elküldenek, ha nem kedvelnek mint embert, még ha jól is dolgozol. Az első munkahelyemen én is így jártam. Jól végeztem a munkám, sőt még dicséretet is kaptam a felettesemtől többször is, hogy ügyes vagyok és gyors. De valamiért nem voltam szimpatikus a nagyfőnök pincsijének (pedig soha egy szót sem beszéltem vele, mert ő teljesen más részlegen dolgozott) és a hátam mögött elkezdett fúrni a főnöknél. Aztán pár héten belül én is el lettem küldve mindenféle indok nélkül. Vagyis velem csak azt csinálták, hogy elküldtek, hogy ó most nincs munka, majd ha lesz, akkor hívnak. Aztán soha nem hívtak. De a volt munkatársaimtól hallottam, hogy másokat (idegeneket) meg vettek fel munkára, szóval úgy lettem elküldve, hogy el se lettem küldve. XD
Szóval ne vedd magadra. Ha nem tudtak semmi értelmes indokot mondani, hogy miért küldtek el, akkor minden bizonnyal egyszerűen csak ők más természetű emberek, másfajta munkatársakat keresnek. Ez nem jelenti azt hogy veled vagy a munkáddal baj van. Csak hát ebbe a közegbe sajnos nem te kellettél. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!