Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg kirúghatnak ezért?...

Tényleg kirúghatnak ezért? Mit kellett volna másképp csinálnom?

Figyelt kérdés
Felvettek az első komoly munkahelyemre (eddig csak diákmelóztam), első héten nagyon figyeltem, a felettesemen csüngtem, folyamatosan jegyzeteltem, hogy minél előbb és jobban megtanuljak mindent. Ez tartott kb 3 napig, utána vártam, hogy folytatjuk az oktatást, de nem történt ilyen, úgyhogy a kollégáimat figyeltem és kérdezgettem őket. Második héten már önállóan csináltam mindent, felügyelet nélkül, hiába próbáltam kommunikálni a felettesemmel, csak annyit mondott, hogy jó minden. A harmadik héten nem volt munkánk, senki nem csinált semmit, én kérdezgettem, hogy mit tudok csinálni, de csak vállvonogatást kaptam, úgyhogy önként takarítani kezdtem, ellenőriztem a berendezéseket, stb, de volt nap amikor már tényleg nem tudtam csinálni semmit, hát olvasgattam a jegyzeteimet (a többiek interneteztek). Másnap meg közölték velem, hogy bocs, jövő héttől már nem kell jönni...
2015. szept. 18. 02:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Valahol nagyon szigorúan nézik, ha mást csinálsz (takarítás),mint ami a munkaköri leírásodban van.

A jegyzet tanulása pedig azt közvetíthette számukra,hogy iszonyú "stréber" vagy.Lehet neked is "lazulnod" kellett volna velük.

Szóval alapvetően szerintem emberileg nem voltál nekik szimpatikus.

Persze nem kizárt,hogy részben a munka hiánya miatt is,de ezt látniuk kellett volna,mielőtt két héttel ezelőtt felvesznek.Nehezen tudom elképzelni,hogy ez ilyen hirtelen jött állapot.

2015. okt. 13. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!