Holnap nem szeretnék bemenni dolgozni, mit mondhatnék?
Figyelt kérdés
Feketén vagyok ott, de meg szeretném tartani a bizalmat és munkámat. Ma itthon voltam mert bankba kellett mennem, ezt tegnap bejelentettem főnöknek személyesen de holnap meg 2 futár is jön és nem lesz itthon senki sem. És nem akarok várni hétfőig meg ha már egyik nap otthon vagyok az inkább legyen holnap mint hétfőn.2015. okt. 29. 20:41
1/13 A kérdező kommentje:
Mit mondjak ha reggel Felhívom 1 órával a munkakezdes előtt? Most már nem akarok pofátlan lenni, késő van most hívni
2015. okt. 29. 20:44
2/13 anonim válasza:
"Ha nem enged el, beköpöm az egész fekete vállalkozását!"
4/13 A kérdező kommentje:
#2: :D #3: Fatelepen van a munka, fizikai :)
2015. okt. 29. 21:01
6/13 anonim válasza:
Szálka ment a kezdbe?
Viccet félretéve miért nem a munkahelyre kéred a kiszállítást? Nem tudod már megváltoztatni a címet?
7/13 A kérdező kommentje:
Múlt héten hányás miatt itthon voltam, ezért nem akarok beteget jelenteni. A címet nem tudom már megváltoztatni sajnos
2015. okt. 29. 21:38
8/13 anonim válasza:
De meg tudod változtatni a címet. Az értesítő mail-ben benne van a futár telefonszáma. Felhívod és megkéred, hogy másik címre vigye.
Egyébként meg elég gáz ilyenért otthon maradni :) Nem nagyon erőlteted a munkát :)
9/13 anonim válasza:
Ja, szólj a futkárnak (esetleg a webshopnak is), hogy máshova vigye a cuccost. Ilyen egyszerű :D
10/13 A kérdező kommentje:
De biciklivel járok munkába és 2 futár is jön, egyik monitort hoz :D
2015. okt. 29. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!