Nagyon gáz betegen dolgozni?
Hétvégén megbetegedtem (nátha, torokfájás), ezért hétfőn elmentem orvoshoz. Ki akartak írni a hétre táppénzre, de mondtam, hogy nem kell, csak adjon valami gyógyszert. Hétfőn és kedden otthonról dolgoztam, de így is halálra untam magam, ezért holnap már mennék is dolgozni.
Igazság szerint nem is vagyok már annyira beteg, torkom se fáj, csak időnként fújom az orrom.
Nagyon gáz lenne így bemenni? Nem szeretnék másokat megfertőzni, de itthon meg unatkozom, még úgy is, ha itthonról dolgozom. Bent lenni, emberek között lenni sokkal jobb.
Ahogy érzed. Dolgoztam már betegen többször, nem egy leányálom, főleg, ha közben sandán néznek feléd, attól tartva, hogy hazaviszik a fertőzést. De ha már jobban vagy, meg kedved is van, akkor úgy döntesz, ahogy jólesik.
(Viszont vigyázz arra, hogy még fertőzhetsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!