Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik olyan betegség amit...

Létezik olyan betegség amit zombisodásnak hívnak és a monoton, unalmas, nyomasztó munka okoz? Tapasztal (t) valaki ilyet?

Figyelt kérdés
3 éve csinálom ugyanazt a munkát külföldön pénzért, és néha olyat tapasztalok, hogy semmilyen érzés nincs bennem már, sem pozitív, sem negatív. Ha mégis megélek valamit valahogyan, akkor is csak alacsony intenzítású érzéseim vannak. Az arcom megnyúlt, egykedvű pofám van, semmi nem érdekel már úgy mint azelőtt. Gyakran azt érzem, hogy nem is vagyok ott ahol éppen vagyok, olyan érzés mintha csak úgy maguktól követnék egymást az események, én pusztán kivülálló, megfigyelő vagyok. Ez zombisodás? Létezik ilyen monoton, unalmas munka hatására? Tapasztaltatok ilyent?
2015. okt. 16. 01:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kezd a vitaminokkal, szej sok sok d vitamint c-t sem árt és vizsgáltasd ki magad, nekem ez állt háttérben, mikor zombisodtam(:D)
2015. nov. 4. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!