Felmondhatok azonnali hatállyal betegség miatt?
Figyelt kérdés
Határozott idejű munkaviszonyom van és a közeljövőben lesz egy műtétem aminek elég hosszú a lábadozási ideje, utána pedig nem vagyok benne biztos, hogy vissza tudok menni a jelenlegi munkahelyemre. Ebben az esetben van lehetőségem arra, hogy felmondási idő nélkül mondjak fel?2014. okt. 1. 15:41
1/5 anonim válasza:
Beszéld meg a főnököddel. Sokszor a kommunikáció átsegít az ilyen problémákon, mégha nem is lenne lehetséges, de mondjuk közös megegyezéssel fel tudsz mondani, és eltekint a felmondási idő ledolgozásától.
2/5 anonim válasza:
Nem, ez nem azonnali hatályú felmondási ok.
Próbálj meg közös megegyezéssel kilépni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Táppénzen vagyok már két hete, de a műtét még ez után következik és mire felépülnék várhatóan max. egy hónapom maradna a szerződésből, ezért is szeretném inkább megszüntetni a munkaviszonyom mert a lakhelyem és a munkahelyem 200 km-re van egymástól, táppénzt pedig elvileg nem kaphatnék annyit.
2014. okt. 1. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!