Szerintetek jól tettem, hogy lecsesztem érte amit tett velem?
Ma egyik munkatársam (20 évvel idősebb nálam) elég bunkón viselkedett velem. Épp mentem az ebédlőbe haverral és ő mögöttünk jött. Tett felénk egy megjegyzést, hogy jó lenne, ha gyorsabban vonszolnánk magunkat, mert ő siet. Én erre visszaszóltam neki, hogy ráérünk szünet van mire ő erőszakkal odébb lökött és elénk pofátlankodott. 5 másodpercet kellett volna várnia míg leülünk az asztalhoz. Mi normál tempóval haladtunk, de neki ez nem volt elég. A bal karomba is belekarmolt kicsit és fájt is amin eléggé felhúztam magam. Szünet után a munkaterületen megmondtam neki, hogy még egy ilyen húzás tőle és nem fogom magam vissza, mint most, hanem megtaszajtom én is és hamar a földön találja magát. Erre ő azzal védekezett, hogy megkért, hogy engedjük előre meg ilyesmi. Meg, hogy ő a koránál fogva ezt a viselkedést alkalmazza és aki akadályozza az útját azt odébb löki. Hát mondtam neki, hogy lökdösd akit akarsz, de ha engem még egyszer meglöksz én támadásnak ítélve a dolgot önvédelemből visszaütök és nem érdekel, ha a vezetőségnek kell magyarázni a dolgot. Aztán abbamaradt a beszéd, visszamentem dolgozni.
Szerintetek jogosan álltam ki magamért vagy csendbe kellett volna maradjak és tűrnöm kellett volna szó nélkül az egészet? Mert ő majdnem az apám lehetne neki van igaza? Tisztelnem kellene a koránál fogva? 27/F
Mit kellett volna tenni?
Ha elégedetlenkedik, mert siet akkor előre engedni. :)
Ennyi, se több se kevesebb.
És mi lett volna, ha egyszerűen csak félreállsz és elengeded, (mivel az apád lehetne). Nekem ez úgy jön le, hogy direkt szivattad - bocs :-)
Lehet, hogy ő sem járt el helyesen, de ezt a történetet csak a Te szemszögedből láthatjuk - nyilván Ő másképp írná le.
Pl. nekem sem esett jól a múltkor, amikor "felmálházva" 2 nehéz szatyorral megyek, s jön velem szemben egy fiatalember és a világ semmi pénzéért ki nem került volna. Nekem kellett kikerülni a 2 nehéz szatyorral.
Lehetnél toleránsabb is.
Szerintem nem, nem tetted jól, hogy lecseszted.
Paraszt stílusban??
Bántó a megjegyzésed a falun, tanyán élőknek.
Paraszt stílus nem bántó. Az ilyen megjegyzések azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!