Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is jót tett...

WRECKtheLEMON kérdése:

Szerintetek is jót tett PewDiePie-nak LosAngeles?

Figyelt kérdés

Gondolom a fanok hallottak arról hogy Pewdiepie (Felix Kjelberg) nemrég kúment egy hónapra LosAngeles-be mert a nézetsége csökkent stb, épp a minap indult vissza az EgyesültKiráleyság-ba.

Nha és hogyha valaki nézte a vlog-jait akkor szerintem észrevette hogy megváltozott, volt a régi Pewdiepie-akit sokan néztek majd ez a stílus eltűnt és emiatt csökkent a nézetsége, azonban most hogy kiment L.A.-be újra visszaszerezte a régi önmagát.

Szerintetek?

2015. okt. 3. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem "kúment" és ez "Királeyság"...
2015. okt. 3. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem vettem észre ilyesmit. Csak másféle műsort csinál kint. Ha nézettség növelést akar elérni, annak nem ez a módja. Nem mintha szüksége lenne rá.
2015. okt. 3. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Nem hinném, hogy csökkent a nézettsége, az igénytelenségnek mindig is hatalmas népszerűsége volt, és ameddig az emberek nagy része viccesnek találja azt hogy egy idióta végigüvöltözi a videókat, addig PewDiePie-nak mindig is kiemelt helye lesz a YouTube-on.
2015. okt. 3. 12:27
 4/6 anonim válasza:
ha tudsz angolul és figyelsz is (mivel kb mindegyik videójában elmondta), akkor tudhatnád hogy egy műsort forgattak -.-
2015. dec. 23. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Igazából a könyve amerikai premierjeire ment, de ahyogy gondolod.
2016. jan. 6. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
5. vagyok.. Igen, mellesleg elég sok dolga volt ott.. Műsorokba vendégszerepelt, Marzia animációs sorozatának is felvettek szinkrot, műsort forgattak, dedikálótúrákra ment.. Pont az ellentéte a csökkenő nézettségnek szerintem
2016. jan. 6. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!