Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kérdezték meg állásinter...

Miért kérdezték meg állásinterjún tőlem a vércsoportomat?

Figyelt kérdés

Nem fejtették ki,hogy miért kérdezik,én pedig nem akartam rá kérdezni.

Tippek?

2015. szept. 3. 08:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pont ma olvastam, hogy a japánok állásinterjún nagy fontosságot tulajdonítanak a vércsoportnak, mert szerintük jellemzi az illető munkabírását és kreativitását.
2015. szept. 3. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Az orvos az alkalmasságira ráírja, hogy a feltüntetett munkakörre alkalmas, vagy nem. Más kérdést, ami az egészségedre vonatkozik, fel se tehet a HR-es. Tanítják nekik, csak köztük is van a vizsgán éppen csak átcsúszott.
2015. szept. 3. 17:28
 13/14 anonim ***** válasza:

" mennyi mindent

kilehet szűrni abból ,hogy egy ember

tudja -e a vércsoportját vagy sem."

Na mennyit szûrsz ki ebbõl? Fogalmam sincs mi a vercsoportom és bár kivancsi vagyok rá de nem tudom hogyan tudhatnám meg. Labor eredmenyben nincs benne, mutetem nem volt, véradáson se voltam még.

Mondjuk allasinterjun erre a kerdesre a mikozodhozza lenne a valaszom, persze kulturaltan fogalmazva. Fuggetlenul attol hogy tudom vagy sem.

2015. szept. 3. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:

13# Na látod pont erről írtam, hogy hogyan tudhatnád meg. :-)

"Más kérdést, ami az egészségedre vonatkozik, fel se tehet a HR-es."

Az hogy tudod a vércsoportodat, nem konkrétan az egészségi állapotra vonatkozó kérdés, illetve bele lehetne kötni, hogy az vagy sem, minden esetre a 13-as pont megadta erre a választ: Érdekel, de nem tudom, nem volt műtétem, nem tudom hogyan tudhatom meg.

2015. szept. 4. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!