Állásinterjún megemlíthető a következő dolog?
Semmiképpen nem mondanám el.
Még a végén azt hiszik, hogy csak kitaláltad, és nem vesznek fel, mert nem akarnak balhés munkatársat.
Meg egyébként sem szeretik, ha valaki a volt helyét, munkatársait szidja, mert ez arra utal, hogy nem lojális és nem teljesen megbízható.
Persze más, ha konkrét bírósági ügy vagy valamilyen eljárás folyna a zaklatással kapcsolatban. De így inkább nem mondj semmit sem.
Ne!
A zaklatás nagyon érzékeny téma. Én is voltam ilyen helyzetben, pedig nem is nő vagyok (a főnök volt nő). Ha valaki azt állítja, hogy zaklatják, gyakran az az első gondolat, hogy: "Vajon tényleg zaklatják, vagy nebántsvirág?"
Egy profi blabla sokkal jobban hangzik. A feljelentést pedig (pro és kontra is) meggondolnám.
"Meg egyébként sem szeretik, ha valaki a volt helyét, munkatársait szidja, mert ez arra utal, hogy nem lojális és nem teljesen megbízható."
Eleve új munkahelyen interjúztatnak. Vajon mi miatt jöttél el az előző munkahelyedről? Vagy te vagy a rossz, vagy előző munkahelyed. Ez a két eshetőség áll fent az interjú során. Akkor mit mondjon?
Vagy a volt munkahelyed "szidod", vagy ők küldtek el. Paradox helyzet mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!