Kisfiam jövő hónapban lesz hat éves, szeptemberben megy iskolába, kislányom pedig két hónap múlva oviba. Kaptam egy nagyon jó állásajánlatot egy másik városban, aminek nagyon örülök, jobb fizetés, és a környéken jó iskola és óvoda van. Viszont nem tudom, hogy hogyan térjek ki a munkaidőre az állásinterjún, mert az adott cégnél, 7-16:30 ig dolgoznak, ami nekem mivelhogy busszal kellene a gyerekeket oviba hordani nem lenne jó. Nem tudom, hogyan térjek ki arra, hogy nem-e engednék a részmunkaidőt, nem feltétlenül hat órában, csak hogy ne kelljen egy háromévest 6-ra oviba vinni, és ráadásul csak fél hatra érnék oda értük, de kikötötték, hogy csak ötig, van gyermekfelügyelet. Ti milyen módon térnétek ki rá, hogy ne hátránynak vegyék a gyerekeket?
2015. febr. 20. 12:48
1/8 anonim válasza:
Kérdezd meg egyszerűen, hogy megoldható-e a részmunkaidő, ha te kellesz neki, nem hinném, hogy akkora probléma lenne, ha 7 helyet 8-kor kezdenél.
Ugyanígy mondd el, kiemelve, hogy menyire szeretnél itt dolgozni, mennyire jó lehetőségek vannak itt számodra és a gyerekek számára is, így szeretnél erre megoldást találni.
Nincs amúgy segítséged, aki elhozná a gyereket vagy bevinné reggel?
2015. febr. 20. 13:11
2/8 A kérdező kommentje:
Nem férjem reggel 5-17 ig dolgozik, nagymama 300 km-re lakik, rokonok nincsenek akire rábíznám, így csak én maradok.
2015. febr. 20. 13:17
3/8 anonim válasza:
Akkor marad a megbeszélés, volt kolleganőm, aki hasonló helyzetben volt, ha korrekt a munkaadó, meg tudjátok oldalni. Más kérdés, hogy mi lesz akkor amúgy, ha túlóráznod kell pl?
2015. febr. 20. 13:19
4/8 anonim válasza:
:D hát ha ezt szóba hozod állásinterjún, nem lesz gondod többé a munkaidővel!
2015. febr. 20. 18:59
5/8 anonim válasza:
" hát ha ezt szóba hozod állásinterjún, nem lesz gondod többé a munkaidővel!"
Ez erősen függ attól, hogy hányan állnak sorban az állásra.
2015. febr. 21. 12:56
6/8 anonim válasza:
Hát, ne haragudj, de nem lennél túl népszerű így a munkatársak között sem... Ugyanannyi pénzért kevesebbet akarsz dolgozni? Vagy, ha arányosan kevesebb pénzért, akkor meg megéri a költözés?
2015. febr. 22. 18:58
7/8 anonim válasza:
Ritkán nézek TV-t de ha jól tudom Magyarországon a plafont veri a munkanélküliség.. Szerintem jópáran állnak sorban azért az állásért.
De csak viszonyítás végett, a múltkor jelentkeztem egy állásra, amire összesen 2000-en adtuk be a pályázatunkat. Persze nem vettek fel.
2015. febr. 22. 19:22
8/8 anonim válasza:
" Ritkán nézek TV-t de ha jól tudom Magyarországon a plafont veri a munkanélküliség.."
Na azért nagyon nem mindegy milyen pozíció. Van ahol nagyon nehezen találnak embert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.