Miskolcon voltam állásinterjún. Oláh Bertalan ígért nekem németországi munkát. Tapasztalatokat és véleményeget várok. Került valaki kapcsolatba vele és közvetítette ki munkára Németországba?
Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 00:29
1/10 anonim válasza:
Miskolc, Oláh? Bizalomkeltően hangzik.
3/10 A kérdező kommentje:
Vendéglátós munka, a lóvé nem sok, de benne van a szállás és a kaja.
2015. jan. 20. 11:41
4/10 anonim válasza:
Mi is voltunk nála párommal.Végül megtudtál valamit??
5/10 akikam válasza:
Én holnap megyek ki vele Németbe. írok ha kiértem ha nem írok 2-3 napon belül, akkor gond volt.-
nem részletezném...
6/10 akikam válasza:
Rendben kiértem igaz hogy kinai vendéglő de 5 csillagos kaja, pia, korlátlan, szállás is jó és ingyen van. Ha nyelvet vágod akkor érdemes belevágni.még anyit tényleg sok a meló 6x12 órát nyomok de legalább nem 60 ezerért...
7/10 akikam válasza:
800-1000 ret adnak de ha kaja piát beleszámolod meg a szállás 1300 ba is nézheted simán.....
8/10 anonim válasza:
van mar valami hir rola???? surgos lenne
9/10 anonim válasza:
mennyire megbizhato?,mennyiert vitt ki? meddig birtad a munkat? hogy zajlott le ez az egesz munka intezes??
10/10 akikam válasza:
1 évig voltam dolgozni akartam és pénzt keresni. Én elvoltam meg kell találni a közös nevezőt szerintem és dolgozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!