Milyen ruhában jelennél meg az alábbi állásinterjún?
Jövő hétre kaptam időpontot telefonon egy kertészetbe, egyszerű női betanított munkást keresnek, ami jelen esetben jobb, mint itthon vakargatni a popsimat.
Telefonon azt mondták, semmit nem kell vinni, csak adatlapot kitölteni a helyszínen.
Úgy érzem, kiskosztüm túlzás lenne, de farmert sem akarok.
Én egy ehhez hasonló munkához egy piros trikót és a szalagavatós fekete szoknyámat vettem fel(bár nyár volt, 30+C° )
Szerintem esetleg egy farmer meg egy ing/blúz pont jó.
Nem azért, de tekintve hogy én egy multihoz felvételizni formatervezőként úgy mentem el hogy fehér v nyakú felső, rá egy hétköznapi zakó, farmer és mokaszin.
Mivel 2 óra alatt megmutattam nekik mit is tudok valójában, rutin szempontjából, még délután fel is hívott a srác, úgy hogy utánam még ment állítólag egy csaj.
Dolgoztam már más városban is, és soha nem öltöztem ki egy helyre sem, mivel sportosan elegáns ruháim vannak hétköznapra is, így nem érzem szükségét egy felvételinél az öltöny alkalmi cipőnek. A mi szakterületünkön a tudást nézik, nem magát az embert.
Banki alkalmazottak pl már másabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!