Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen mi és mennyi a...

Munkahelyen mi és mennyi a megengedett pihenés?

Figyelt kérdés

Első munkahelyem, de még nem kezdtem el dolgozni.

Fél 5-ig tart a munkaidő, szóval fél óra kaja/pihi megengedett. Gondolom...

8 óra azonban elég sok idő, főleg ha túlóra is van. Ezt végig koncentrálni azt hiszem nem lesz egyszerű.

Hogyan lehet/érdemes munkahelyen pihenni? Mi az amit nem kell titkolni pl a főnök elől, mi az amit kell?

Saját irodám, számítógépem lesz, tehát pl a közösségi oldalak megnézése megoldott, de ezt nem találom "extra felüdítő" dolognak.

2015. aug. 10. 16:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk kb. 3 óra, de van aki néha végigpiheni a napot, mert nincs meló illetve van csak ügyesen elkerüli :D Én megközelítőleg 1-2 órát szoktam pihenni, mondjuk régebben még ezért is idejött a főnök, hogy nyugodtan pihenjek le, nem kell túlhajtanom magam. Főnökünk szerencsére nagyon humánus ember. Mondjuk én úgy vettem észre nagy általánosságban nem hajtják túl az embereket a cégünknél.

Én nem is tudnám elképzelni magamat olyan munkahelyen, ahol ki kell dolgoznod a beledet 130-140k-ért. Tudom, hogy mások ennek a pénznek is örülnének, de ha elfilózik az ember a dolgokon akkor be kell hogy lássa ennyi pénzért ennyi jár Nem érdemes lestrapálni magad, mikor külföldön az utcaseprő jobban keres, míg Te szakmai melóval csak aprópénzt kapsz.

2015. aug. 11. 20:33
 12/12 anonim ***** válasza:

"Óránként 10 perc pihenő jár

neked."

Nem pihenő hanem olyan munka amihez nem kell képernyő bámulás. Pl papírozas, ha van ilyen.

De valaki szerint ez már csak 5 perc, pedig 10-re emlekszem és anno voltam is diakmunkan ahol ezt szigoruan betartották. Ott mondjuk tenyleg pihenős szünet volt mert kepernyo nelkul semmit se tudtunk dolgozni.

Jelenleg persze nekem is olyan a munkam hogy jovok megyek ahogy erzem. Ha fáradok akkor iszok egy kávét vagy sétálok egyet. A dohanyosok még igy is többet pihennek mint èn.

2015. aug. 16. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!