Iskolások! Ti most a szünetben hánykor szoktatok lefeküdni és felkelni? (Kort és nemet is írjatok, ha lehet. )
Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 20:49
2/11 A kérdező kommentje:
Igen
2015. jún. 21. 20:56
3/11 anonim válasza:
Hát ha nem megyek sehova akk mivel tudják a szüleim h ésszerűen lefekszem, addig maradok fenn, amíg szeretnék. ez sokak szemében húúúú nem alszok semmit filmnézés kategória, de én simán lefekszem 10-12ig:) aztán alszom 10ig:)
4/11 anonim válasza:
10 körül általában, néha megesik hogy hajnalig játszok, de az elég ritka.
5/11 anonim válasza:
En ilyenkor kb. 23:30-ig szoktam fent lenni. Felkelni 10-11 korul szoktam. Nem tudok hamarabb elaludni, es reggel meg felkelni... De nekem igy jo. Mindegy ha itthin vagyok. 14/l
6/11 anonim válasza:
Szerintem a nyár arra való, hogy akkor keljünk, amikor csak akarjunk, és akkor feküdjünk le, amikor akarjuk.:D Már persze a gyerekeknek. Sok szülőnek sajnos a nyár ugyanolyan, akárcsak a többi évszak. :/ 15/L
7/11 A kérdező kommentje:
Tudom, de a kerdes nem az volt hogy mikor kell hanem hogy mikor szoktatok. Ha változó akkor egy körülbelüli időpont is megteszi
2015. jún. 21. 21:42
8/11 anonim válasza:
Általában jóval éjfél után, úgy fél kettő körül.
Kelni 10 körül szoktam bár van hogy előbb vagy később :)
17/L
9/11 anonim válasza:
este 11-éjfél között fekszem le, délben kelek.
10/11 anonim válasza:
En 9 fel 10 korul lefekszem de csak sokkal kesobb alszom el. Reggel meg felkelek ebedelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!