Hánykor szoktál lefeküdni, és mikor kelsz?
22 és éjfél között szoktam elaludni, 6-kor kelek.
Alapvetően munkával telik a napom nagy része, a fennmaradó időben vásárolok, eszek, netezek.
Hogy mikor megyek aludni, attól is függ, mennyire vagyok fáradt, mennyire kell sokat tanulni. Körülbelül fél 10-kor alszom el, ha sok van tanulni, 11 a maximum. Reggel 6 után pár perccel kelek iskolaidőben.
Hétvégente éjfél körül alszom el, és olyan 8-9 körül kelek (nem vagyok túl soká alvó típus).
A napjaim iskolával, zenéléssel, olvasással, jógázással, tornázással, sütéssel, sétával telnek.
17/L
Hétközben 11 körül fekszem, 7-kor kelek.
Hétvégén 1-2 óra körül fekszem, 9-10-kor kelek.
Iskolaidőben 11-12, és 650kor vagy 620kor kelek, hétvégén éjfél-hajnali egy és 10-11kor kelek
17l
Suliidőben elmegyek reggel, és estig iskolában vagyok, aztán barátnőzök kicsit majd visszamegyek koleszba és lefekszek :D
Ha szünetem van, akkor 2-kor fekszem le és 8 körül kelek. Megetetem az állataimat, megreggelizem, főzök/sütök, edzek, filmezek stb.
Ha egyetem van, akkor éjfél körül megyek aludni és 6 körül kelek. Akkor egész nap egyetemen vagyok, utána edzek, tanulok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!