Egy munkahelyi vezető normális ha a csúszó fizetést firtató kérdésre halál unott arccal közli: majd jön? Húzzál vissza dolgozni. Nem fél hogy benyomnak neki egyet?
A szerz szerint a fizu adott napig meg kell jöjjön. Mindig késik. De amikor már 3 hete lejárt a határidő az ember csak megkérdi: mi a franc van? Pénz?
És a válasz: majd jön. Húzzál vissza dolgozni.
????
És a fogai az ürgének még a helyén vannak.
Marhára nem!
3 hét és még ő pofázik?!Egy alapos verés jár neki.Hajrá!
1-es vagyok
Gondolom azért csinálja,mert ma a dolgozót nem védik a törvények.Így tk. azt csinál,amit akar.Mindenhogy Te fogod megszívni.Akkor is,ha tűröd,és akkor is ha nem.Ezért írtam,hogy az ilyent jól meg kell verni,ha már az embernek nincs vesztenivalója.
Nem fél, mert tudja, hogy ha megveritek, akkor látlelettel feljelent titeket a rendőrségen. És repültök.
Az ilyen sunyi szemétládákat csak sunyi módon lehet megrendszabályozni. Autó gumi oldalának kiszúrása, kromofág, lakás ajtó zománc festékkel történő faceliftelése, ilyenekből tanulják ezek az emberséges viselkedést. Persze nem buzdítalak téged semmi ilyen cselekvésre, félre ne értsd. Csak az ilyen elemek természetrajzához nyújtok némi adalékot, mert hallottam már olyanról, aki látott már valakit, akinek az ismerőse ilyent csinált.
Autó gumi oldalának kiszúrása, kromofág,
Hát ez ötéves pistike szintje.
Mert ebből nekem pénzem nem lesz.
De olyat már láttam hogy egy dolgozó megkérdezte hogy: főnök úr mennyi lenne a kocsijának a teljes üvegezése? Ha netán reggelre az összes ablaka be lenne törve?
De az a dolgozó is csak azért volt ilyen bátor mert akkor már aláírt másik munkahelyen. Addig meg se mert nyikkani. És perzse csak a pofája járt: nem tört az be semmit. Távozott vagy két havi fizuval adós maradt a cég, de lenyelte a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!