Most kezdtem új munkahelyen pályakezdőként, még javában a betanítás folyik. Ám akinek feladata hogy betanítson, ha nem jól csinálok valamit vagy 2x, 3x megkérdezem, hogy biztosan jól csináljam, esetleg ha még bizonytalan vagyok és kicsit ügyetlen, akkor látom a szemem sarkából, hogy folyamatosan pofákat vág rám, mintha valami full idióta lennék, holott csak kezdő vagyok. Normális ez? Vagy hogy is mondjam, ezt eleinte el KELL tűrni??
2015. ápr. 7. 12:33
1/7 anonim válasza:
Nem normális, de el kell tűrni, ha "csak" pofákat vág.
Nem tudhatod, hogy hogyan kerültél hozzá. Lehet, hogy van ezer más dolga és téged is rátettek még plusz feladatnak.
Vagy az is lehet, hogy már ezer éve csinálja azt, amit neked mutat és nem érti, hogy miért nem tudod, mert neki már annyira egyértelmű. Nem mindenkinek van ilyenhez türelme vagy pedagógiai érzéke.
2015. ápr. 7. 12:54
2/7 A kérdező kommentje:
Inkább a második verziót érzem lehetségesnek, hiszen már évek óta ezt csinálja és ugyanezen a munkahelyen, nekem meg ez első alkalom, így nyilván nem csak a munkafolyamattal, de még a tereppel is ismerkednem kell. Néha arra is pofákat vág, ha megkérdem hol van ez, vagy az a mappa... Honnan kéne nekem mégis tudnom??
2015. ápr. 7. 13:07
3/7 anonim válasza:
Én pont ezért jöttem el a munkahelyemről, mert egyszerűen nem lehetett azzal együtt dolgozni aki betanított mert ideges volt, állandóan cseszegetett. De mondjuk ezt sajnos el kell tűrni ha nincs más kilátásban, de mondjuk én nem is akartam ott maradni eleve.
2015. ápr. 7. 13:59
4/7 anonim válasza:
Ha a mappákra is húzza száját, akkor vele van baj; viszont először, ahogy olvastalak olyan bénácskának gondoltalak, amilyen én is vagyok. Erre azt mondanám, hogy ciki sokat visszakérdezni, főleg ugyanazt, amit már elmondtak.
De mondom, én is ilyen béna vagyok.
2015. ápr. 7. 15:49
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs is tudatában, hogy rángatózik a feje.
2015. ápr. 7. 16:56
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Velem épp az ellenkezője történt: aki mellém raktak betanítani az nézett totál hülyének és kb. még a szavakat is betűzte mikor beírtam valamit a gépbe. Ellenben, ha valamit tényleg nem tudtam és kérdeztem, akkor általában nem is figyelt a kérdésre, mintha meg se hallotta volna vagy fél választ adott, azt feltételezem emiatt, hogy a bonyolultabb dolgokat már ő sem tudta. Engem ez idegesített nagyon.
Sajnos muszáj elviselned, nem írtad, hogy csak amíg betanulsz addig kell vele folyamatosan tartanod a kapcsolatot vagy később is? Ha később is és a továbbiakban sem változtat én a helyedben új munka után néznék, hátha sikerül kifogni valami jobbat.
2015. ápr. 9. 19:44
7/7 gago77 válasza:
Miert kene elviselned? Megkerdezheted pl, mikor latod, h huzza a szajat, hogy: valami baj van? Aztan meg tudnatok beszelni. Ezek a "betanitok" nagyon ganejok tudnak am lenni, mert mar elfelejtettek, h ok ugyanolyan "benak" voltak, mikor kezdtek.. Ezt akar finoman kozolheted is veluk.. Nem is ertem azokat, akik azt mondjak, h el kell viselni.. Tiszta magyar mentalitas... huzzuk be fulunket-farkunkat.. Nem is csoda, h itt tart az orszag///
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!