Nálatok is pofákat vágnak a boltban, ha 10ezressel fizetsz?
Figyelt kérdés
Ha veszek kb. 1000 Ft-ért valamit, akkor már megy a szöveg, hogy fel akarom váltatni, meg miért nincs kisebb címlet. Vonatjegyet akartam venni, ott is mutattam, hogy nem felváltatni akarom a pénzt, hanem törvényes fizetőeszközzel akarok fizetni, nincs kisebb címlet és nem is lesz, mert ezt adja ki az automata. Csak engem mérgesít ez fel mindig?2012. jún. 12. 14:22
1/18 anonim válasza:
Én jót nevetek rajtuk :D nem idegesítem magam ilyenért.
2/18 anonim válasza:
ha csak egy napra beállnál egy pult másik oldalára ,rögtön megértenéd az eladókat,hogy miért is akadnak ki ,amikor pl az 5. tízezrest akarják már velük fölváltatni,
3/18 anonim válasza:
És most képzeld el, engem hogy idegesít, amikor egy 80 forintos bélyeget is 20.000-sel fizetnek, amikor viszont van aprója, de ő csak felváltani akarja, mert máshol képtelen rá. És mondjuk 10-ből 7 ezt csinálja. Hát igen, elég dűhítő szerintem is.
4/18 anonim válasza:
Egyetértek #2/3 válaszolóval, egy nap a pult másik oldalán és megnézném ki vágná a pofákat.
5/18 anonim válasza:
Nem elég jelentős az ügy ahhoz, hogy mérgesítsen valakit. Pl. kis bolt reggel nem szívesen, vagy nem tud még váltani, ha többen is fizettek már egymás után 10.000-sel. Nincs igaza, mert törvényes fizetőeszköz, te fizettél, ő tartozik a visszajáró pénzzel. De most hová fusson? Nem tudja otthagyni a munkahelyét, hát ez egy csapda... ettől még nem verem meg, nem akadok ki, nem anyázok, ha ráérek elmegyek és felváltom én. Este meg esetleg fordított a helyzet. Ugyanezen a helyen örülnek, ha a napi marék papírt egy pénzdarabra válthatják át.
6/18 anonim válasza:
#5/5 Teljesen korrekt, amit írtál.
8/18 anonim válasza:
Tolerancia, emberek! Gondolom akkor is dühös lennél, ha a visszajáró 9500 forintot nem tudná szerencsétlen kasszás papírpénzben visszaadni, mert abban az órában te már a sokadik vagy, aki nagy címlettel fizetett, ezért kétszázasokban-ötvenesekben adna vissza... pedig az is törvényes fizetőeszköz! Nem dühöngeni kell ilyenkor.
9/18 anonim válasza:
Én éppen tegnap reggel nem tudtam magamnak reggelit venni, mert két boltban sem tudták vagy nem voltak hajlandóak felváltani a tízezresemet, apróm pedig tényleg nem volt, mert bedobáltam a parkolóautomatába. Hát, nekem ez is elég bosszantó volt.
10/18 anonim válasza:
Én ezért szoktam kártyával fizetni.Sokkal praktikusabb , jobb.Jobb az eladónak is meg nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!