Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális az, aki ilyen álláshi...

Normális az, aki ilyen álláshirdetést ad fel?

Figyelt kérdés

Ingatlanos Szuperhőst keresünk - XI. kerület, Budapest - Értékesítés / kereskedelem

[link]

E felett egyszerűen nem tudok napirendre térni. Sose találkoztam még ennyire idióta hirdetéssel. Nagyon beteg, különösen a feladója, de aki erre jelentkezik, az se lehet százas.

2015. márc. 8. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem marha jó, kreatív, és felhívja a figyelmet. Ráadásul valószínűleg az fog jelentkezni, aki szintén kedveli a kreatív, energetikus dolgokat, márpedig ahogy látom a munka erről szól. Másrészt abban is biztos lehetsz, hogy a főnökeid nem begyöpösödött ősmaradványok lesznek.

Azzal egyetértesz, gondolom, hogy egy hirdetés célja minél több emberhez eljutni. Szerinted melyik ér el több embert, ez, vagy valami dögunalmas hivatalnok szöveg?

2015. márc. 8. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

motiválóbbat, szellemesebbet nemigen olvastam még

ha nem lenne állásom, jelentkeznék rá, szívesen dolgoznék egy ilyen hozzáállást képviselő csapatban

2015. márc. 8. 20:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Végülis bármit lehet olyan csomagolásban hirdetni, ami belül semmit nem ér. Csak a hülye nem látja hogy ez jutalékos állás, és tényleg csak a legnaivabbakat lehet ezekkel behülyíteni, de az, hogy ezt ennyire pofátlanul és cinikusan csinálják, az a legfelháborítóbb. A 2-es válaszoló is gondolom csak akkor vágna bele ha már megunná az otthonülést és nem zavarná, hogy jó ideig talán egy forintot sem keresne. Meg eleve nem is áll még olyan jól az ingatlanpiac, hogy ebből széleskörűen jól meg lehessen élni.
2015. márc. 8. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi problémám nincs az álláshirdetéssel. De az tényleg nem százas, aki ingatlanügynöknek jelentkezik.
2015. márc. 8. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de a kérdésben nem magát a munkát kritizáltad. Ez a kérdés így hangozott volna: "Normális az, aki jutalékos ingatlanügynöknek megy?"

Ehelyett te a hirdetést kritizáltad, ami szerintem zseniális. Attól függetlenül, hogy nem mennék el ingatlanügynöknek.

2015. márc. 8. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
mit csinál egy ingatlanügynök különben?
2015. márc. 9. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!