Normális az, aki ilyen álláshirdetést ad fel?
Ingatlanos Szuperhőst keresünk - XI. kerület, Budapest - Értékesítés / kereskedelem
E felett egyszerűen nem tudok napirendre térni. Sose találkoztam még ennyire idióta hirdetéssel. Nagyon beteg, különösen a feladója, de aki erre jelentkezik, az se lehet százas.
Szerintem marha jó, kreatív, és felhívja a figyelmet. Ráadásul valószínűleg az fog jelentkezni, aki szintén kedveli a kreatív, energetikus dolgokat, márpedig ahogy látom a munka erről szól. Másrészt abban is biztos lehetsz, hogy a főnökeid nem begyöpösödött ősmaradványok lesznek.
Azzal egyetértesz, gondolom, hogy egy hirdetés célja minél több emberhez eljutni. Szerinted melyik ér el több embert, ez, vagy valami dögunalmas hivatalnok szöveg?
motiválóbbat, szellemesebbet nemigen olvastam még
ha nem lenne állásom, jelentkeznék rá, szívesen dolgoznék egy ilyen hozzáállást képviselő csapatban
Bocs, de a kérdésben nem magát a munkát kritizáltad. Ez a kérdés így hangozott volna: "Normális az, aki jutalékos ingatlanügynöknek megy?"
Ehelyett te a hirdetést kritizáltad, ami szerintem zseniális. Attól függetlenül, hogy nem mennék el ingatlanügynöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!