Mit gondolnátok ilyen főnökről?
Figyelt kérdés
Ha beszélget egy beosztottal aki egy neki tetsző nő akkor folyamatosan bámulja a szemeit, sőt még a melleit, nyakát is megnézi ? Mindezt úgy hogy közben házas? Bunkó perverz?2015. júl. 5. 12:40
31/37 anonim válasza:
Nőként írom. Engem is zavarna, ha feltűnően bámulna egy pasi, azonban igazából nem értem, mit is akarsz megtudni ezen kívül. Nyilván nagyon tetszel neki, azért mert néz, még nem biztos, hogy azon túl is menne, lehet, csak nem képes uralkodni magán, amikor meglát. Ha már fél éve a főnököd és még nem közeledett, akkor lehet, nem is lesz belőle más. Másképp ez nem oldódhatna meg, csakis úgy, ha leülnél vele és rákérdeznél. Igen, lehet, hogy kirúgat, ha megteheti és olyan típus, de attól, mert itt puffogsz, még semmi nem oldódik meg és nem lesz neked jobb.
32/37 anonim válasza:
Hová nézzen az a nyomorult, ha már az is a bajod ha a szemedbe néz ? Hová ? Ha a szádat nézné az lenne a bajod. Ha a legyeket a plafonon ,vagy a cipője orrát nézné beszéd közben ,akkor meg az. Azaabaaajj...Menj apácazárdába ott majd nem lesznek nős férfiak,csak a pap fog néha megáldani esténként..
33/37 anonim válasza:
A sokadik ilyen kiírt kérdésed miatt azt gondolom egy "ilyen" főnökről ", hogy te vagy az, "akiről" itt negatív hangnembemn itt tudakozódsz ! Csak tudni szeretnéd , hogy mások mit gondolnak egy olyan ember viselkedéséről...mint te lehetsz...mint "főnök" : )
34/37 anonim válasza:
Miközben a válaszokat olvastam, nekem is az jutott eszembe, mint 32-esnek. Ha illedelmesen a szemedbe néz beszéd közben, akkor "szemezni próbál" veled. Ha lenéz, akkor melleidet stíröli. De persze mindez csak akkor, ha egy neked nem bejövős pacák csinálja, mert ha egy George Clooey formátumú szingli pasas az illető, akkor minden a legnagyobb rendben.
35/37 anonim válasza:
Most akkor mi van? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__6..
37/37 anonim válasza:
Vegyél fel középkori lovagpáncélt vagy csadort és máris megoldódik a szerelmi problémád. Ne haragudj ,
de kötözni való marha lenne a főnököd , ha szóbaállna veled azügyben , ami miatt most "tőlünk"
vársz könnyes együttérzést! Ne vedd tudomásul , mit néz ő , te meg azon legyél , hogy megmaradjon a munkahelyed! Attól függetlenül , hogy házas-e, vagy házatlan. Ha ettől többet akarsz tőle , akkor ne "minket" kérj közvetítőnek: mérget vehetsz rá , hogy innen senki nem fogja azt vállalni. Ne edd magad , zárd le a történetet , nem te leszel az első nő , aki hoppon marad ! Vagy lépj ki , vagy válassz valaki mást , aki belédhabarodik. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!