Mit jelenthet ez? Ti mire gondolnatok?
En 17 eves vagyok .Van egy 26 koruli fiu,akivel mar parszor szemeztem. Amikor elosszor lattuk egymast,naygon edesen mosolygott ram,folyamatosan.:) Abba sem hagyta.Kovetkezo nap mikor megpillantottuk egymast,es o eszrevett nem mosolygott,csak mereven a szemembe nezett,egeszen mig elsetalt mellettem.Utanna sokaig nem talalkoztunk. Kovetkezo alkalommal(hetekkel kesobb) meglatott es ismet nem moslyogott,viszont miutan tavolodtam tole,felenken ramnezett,es ugyanugy mosolygott mint anno elso alkalommal. Most legutobb pedig,vagy 6-7 mp-ig folyamatosan,a szemembe nezett,egyikonk sem mosolygott,de le se vettuk egymasrol a tekintetunket.
ELEG BONYOLULT,DE ELVEGRE ERRE(IS) VAN EZ AZ OLDAL.:) Fiuk,lanyok,mi ez..(<3)
Nem olyan srac,aki par alkalomra felszedne egy lanyt,ebben biztos vagyok! :)
Azert nem szolitottam meg,mert o az idosebb,raadasul o a srac,nem szeretnek magambol hulyet csinalni:)
Meg alkalmam sem nagyon van,mert a munkahelyen futunk ossze mindig. :)
2-es
Ja.
És mi van ha a lány nem 17-nek néz ki hanem 22-nek?
Akkor máshogy látszik az egész.A fűz-és alkalmával nem kellene beszélgetni?Anélkül senkit nem lehet befűzni.Muhúúúúhu
Én nem látom okát,hogy te szólitsd meg.Lehet félénk.Az meg,hogy ő a srác meg idősebb blabla,ez olyan közhely!
Következő összefutáskor egy dolgot lehet kipróbálni ami se nem ciki,se nem semmi.
Szia!Délután van kedved egy teához?
Hidd el nem fog rosszul kijönni a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!