Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces kérdés lehet, de ti mire gondolnátok?
Szóval már 20on felül vagyunk, és néha olyanokkal viccelődik, hogy én szerelmes vagyok belé...:D ezt eleinte azzal reagáltam le, hogy én meg a szerelem....pfff, aztán visszanyomtam neki, hogy ő is belém, ugyanezt reagálta, mint én :D
Még mindig poénkodik ezzel, most már azt szoktam válaszolni, hogy igen nagyon, mint ahogyan ő is belém. Ő is ezt válaszolja, ami persze nem igaz egyelőre, de nagyon szeretném, ha idővel így lenne.
Tudom, hogy extrém módon óvodás szintű dolgot csinálunk, de vajon miért jön mindig ezzel? Azért, mert ő is szeretné, ha így lenne, vagy csak szimplán belekakkant az egészbe, és valamivel elvicceli a beszélgetést?
Tapasztaltatok már ilyet?
Egyébként nagyon komolyan is szoktunk beszélgetni, őt nagyon intelligens embernek tartom, aki szeret hülyülni :) de ezen egyszerűen nem tudok elmenni, nem értem miért van erre szüksége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!