Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondolnátok ilyen főnökről?

Mit gondolnátok ilyen főnökről?

Figyelt kérdés
Ha beszélget egy beosztottal aki egy neki tetsző nő akkor folyamatosan bámulja a szemeit, sőt még a melleit, nyakát is megnézi ? Mindezt úgy hogy közben házas? Bunkó perverz?

2015. júl. 5. 12:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

de most szerinted taho a fonok mert beszed kozbe a melleidet nezi. az nem taho vislekedes ha te nem az o szemebe mondod hogy ez zavar, hanem besugod a nagyobb fonoknek aki lehet kirugatja?

egy embernek a megelheteset lehet tonkreteszed azert mert erzekeny vagy arra ha stirolik a melleidet???

gondolj mar bele mit reagalna ra par baratnod, sokaknak tetszene is hogy ilyen jo csajnak latjak, masok meg ha idegesiti akkor szolnak ne.

ha ennyire eliteled a rossz helyre nezest, akkor ne sulyedjel le mar a szintjere sztem.

2015. júl. 5. 18:29
 22/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha a mell bámulásnál többet akar vagy hozzám mer nyúlni akkor igen, lépni fogok. A mell bámulás bunkóság ha valakinek felesége van. Én megtisztelem a pasimat annyival, hogy nem bámulom szándékosan más pasik nemi szervét, vagy fenekét, hanem tisztelem és becsülöm a páromat, mivel ez a minimum ha már egyszer ő is megbecsül és megtisztel engem!
2015. júl. 5. 18:41
 23/37 A kérdező kommentje:
A másik meg az, hogy lehet egy ilyen tapló főnöknek azt mondani hogy ne bámuld a melleimet? Sok eséllyel kirúgna még aznap.
2015. júl. 5. 18:43
 24/37 A kérdező kommentje:
Amúgy az ilyen fajta főnökök általában tovább is mennek mint a szemezésre való felhívás, meg mell bámulás? Nekem ez a pasi picit több mint fél éve a főnököm.
2015. júl. 5. 20:14
 25/37 anonim ***** válasza:
45%

na fel eve szemezesre valo felhivas, meg pcit melbamulas a vetseg es komolyan szexualis zaklatasokrol meg perverziorol beszelsz?:D

ne haragudj meg, de te ugye nem vagy az a sokat szexelos fajta? eleg egyszer egy honapban nem?

biztos volt neked is hogy kivantal valakit nagyon, es nedves voltal. olyankor nem neztel a szemebe? kepzeld el ha ezt erezdned mondjuk tobb oran keresztul, akkor kibirnad hogy meg ne is szemezzel vele? o nem azert csinalja ezt hogy megalazzon vagy mert hulye, hanem mert kivanja a tested..normalis emberi reakcio. akarcsak az orom, fajdalom, boldogsag.

plane ha mondjuk mar igy sikere lett a fonokodnek, es baromi jokat kurogattak egy csajjal.

nincs honnan tudja hogy te mennyire ellenezed a dolgot..ha nem cisnalsz semmit ellene, nincs honnan tudja. tok diplomatikusan erdeklodik ha csak szemezik meg neha a melled...

2015. júl. 5. 20:48
 26/37 A kérdező kommentje:
Utolsó: a flört, szemezés megcsalás. Tudod, va egy olyan, amit úgy hívnak hogy ERKÖLCS. Ember vagy, vagy állat? Ha állat akkor nyilván az ösztöneid után rohansz. Ha ember, akkor képes vagy a józam paraszti eszedre hallgatni, mérlegelni és EGY KICSIT BELEGONDOLNI A PÁROD HELYZETÉBE. Hogy úgy mégis hogyan esne neki ha te más nők melleit bambulnád szándékosan, szemeznél más nőkkel. SZERINTEM EMBERI ÉRZÉSEKKEL (HANGSÚLYOZOM NEM ÁLLATI HANEM EMBERI) EZ ez fájdalmas, csalódott érzést kelt a másik félben, hogy ő már nem elég a pasinak, nem elég jó.tudod, van egy olyan dolog amit hűségnek neveznek, van egy olyan amit erkölcsnek, meg van egy olyan is hogy lelkiismeret (ami sokaknak ismeretlen fogalom)
2015. júl. 5. 21:26
 27/37 anonim ***** válasza:
21%

:) ez idegesit csak a kis szexualitasu nokben. hogy en meg tudom erteni oket, de ok sosem ertik meg a masik oldalt. hany eves vagy?

egyebkent ismered a feleseget? honnan tudod hogy nem epp valnak? hogy nem e szoktak rendszeresen bevenni 3dikat a szexbe? :)

2015. júl. 5. 22:47
 28/37 A kérdező kommentje:
Utálom az ilyen beteg perverz elméjű pasikat. Ismerem a feleségét, gyerekeik is vannak, boldognak tűnnek. Te is kb. Az ő szintjén mozogsz aki szexuális objektumnak tekint minden nőt aki bejön neki és várod hogy játssza a szuka szerepét neked , erkölcstelen módon. A felesége háta mögött. Harmadikat bevenni? Na az ilyen beteg állatoktól hanyatt homlok menekülök! Az ilyenek semmire tartják az emberi érzéseket, emberi kapcsolatokat. Részemről téma lezárva.
2015. júl. 6. 06:40
 29/37 anonim ***** válasza:
49%

vagy te beteg, prud punci. nem csodalom hogy szingli vagy, ilyen szuzfelfogassal csakis az ovodaban lehet ismerkedni.

sok sikert a leendo parod eletenek megkereseriteseben. majd mikor a 10dik veszekedes is lement, mert mindeg faj a fejed szex helyett, akkor jussak eszedbe.

2015. júl. 6. 10:31
 30/37 anonim ***** válasza:
62%
csak szerintem természetes, mikor két ember beszélget, egymás szemébe néz?
2015. júl. 6. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!