Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondolnátok ilyen főnökről?

Mit gondolnátok ilyen főnökről?

Figyelt kérdés
Ha beszélget egy beosztottal aki egy neki tetsző nő akkor folyamatosan bámulja a szemeit, sőt még a melleit, nyakát is megnézi ? Mindezt úgy hogy közben házas? Bunkó perverz?

2015. júl. 5. 12:40
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
UTOLSO ELŐTTI: Teljesen igazad van. Velem szemezni akar ha beszélünk a folyosón (tömegben, munkatársak előtt nem igazán meri megtenni) , a melleimet vagy a nyakamat kiéhezett szemekkel megbámulta, de szerencsére szexelni még nem hívott el. A szemezéseibe nem megyek bele, el szoktam róla nézni, kerülöm a hosszú szem kontaktust. Szemei teljen kiéhezett tekintettel merednek rám.mindig attól félek hogy egy nap többet fog akarni és akkor nem tudom mit tehetnék. Esetleg majd beköpöm a nagyfőnöknek, de akkor meg ki fognak rúgni, nyilvánvalóan. Egyébként kis főnök a pasas.
2015. júl. 5. 16:16
 12/37 anonim ***** válasza:
50%

Látom , te még abba sem vagy elegendő , hogy belegondolj, mit éreznél ,

mit gondolnál , ha például a te barátnőd , feleséged kerülne ilyen, vagy

hasonló szituba...

Még akkor sem, ha a várva-várt gyermeketeket a 7. hónapja már a szíve

alatt hordaná... esetleg a sztori után már "veszélyeztetett terhes" lenne.

Tudod , nem lenne baj, ha már most olvashatna a hozzáállásodról a

jövendőbelid, hátha az lenne a legmegbízhatóbb "fogamzásgátló" , prevenció...

Bár--hozzáállásod szerint-- mindegy az! : biztosan felnevelni a félárvát

akkor is , ha te naponta feltörlöd vele és az érzéseivel a padlót...

Az ilyen "férfi" maradjon a jobbkezes szerelemnél !

2015. júl. 5. 16:17
 13/37 anonim ***** válasza:
63%
Attól, hogy valaki ennyire feltűnően bámul, még nem esik le a ruha rólad, nem lesz aktus azonnal és nem kapsz hallható ajánlatot.Jelzem, ez még zaklatásnak sem minősül. ha ennyire érzékeny vagy, keress másik munkahelyet. Lehetőleg nőkkel telítettet.
2015. júl. 5. 16:20
 14/37 anonim ***** válasza:
95%
#10: Nem dühöngő, és teljes mértékben igaza van a #9-nek. Kulturált, intelligens férfi nem viselkedik ilyen tahó módon. Nyí,tan fixírozni a másik testét beszélgetésközben alpári dolog. Főleg egy munkahelyen.
2015. júl. 5. 16:56
 15/37 anonim ***** válasza:
85%

#13: Nehogy már a kérdezőnek kelljen munkahelyet váltani egy paraszt miatt.

Az ilyen nyílt bámulás igenis zaklatás. Tegyetek közösen panaszt a főnökénél.

2015. júl. 5. 17:02
 16/37 anonim ***** válasza:
96%

13-as! Értem ,mit írsz , de a "főnök-beosztott" kapcsolatot nem szabad keverni a magánélettel.

Egy igényes , magát ( is ! ) valamire becsülő , kultúrált férfi munkaidőn kívül intéz ilyesmit . Nem

munkatársak előtti "gruppenben" (f)űzi a beosztottját , hanem munkaidőn kívül, négyszemközt ,

tisztelettel ,egyetértésben Nem vagyok sem feminista , sem az a "fejfájós", sem prűd , sem bármi

" jónak elrontója", sőt! 3 asszony természetével áldott/vert meg a sors. De ha valakinek komolyak

bármi szándékai (pld. megbízható , állandó szeretőt keres , mert a felesége "cserbenhagyja" és

még a hormon az úr ) , arról tán nem a munkahelyen kell "egyeztetni".

Ha nem is a "fehér asztal mellett" , de semmiképpen nem munkahelyen.

Én itt nem arról írtam , hogy a kérdés kiírója esetleg féltékeny , szerelmes a főnökébe ,

csalódott vagy gátlásos.

Arról, hogyha (akár pro-akár kontra) komolyan veszi valaki a "választottját" , akkor

nem tanúk előtt , de még nem is "munkavacsora" keretében egyeztetendő a

következő éjszakai műszak.

2015. júl. 5. 17:04
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a mell és nyak bámulása szexuális zaklatásnak minősülne..... Sőt, fogalmam sincs hogy másokkal is ezt csinálja-e. Csak annyit láttam egyszer hogy egy másik csajjal is szemezni próbált de a csaj se viszonozta neki. Egy negyvenes vagy ötvenes éveiben járó pasasról van szó.
2015. júl. 5. 17:48
 18/37 anonim ***** válasza:
95%
Vannak hímneműek, akik állandóan bizonyítani akarják, hogy ők milyen férfiasak. Egyszerűen nem tudnak ellenállni bármilyen nőnemű lénynek. Valamilyen késztetésük van arra, hogy állandóan dürrögjenek, mint a fajdkakas. Olyasmi ez, mint némely nőnél az a késztetés, hogy a lehető legtöbbet ,szerinte a legelőnyösebben, megmutassa magából.Mindig, mindenhol. Egyiknek sincs komoly szándéka, csak az egojuknak erre van szüksége.
2015. júl. 5. 17:59
 19/37 A kérdező kommentje:
Hát egy nővel aakinek ugyanez a pasas a főnöke, vele beszéltem arról hogy velem hogy viselkedik a pasi, és ő mondta hogy vele nem ilyen, őt nem bámulja - mert valószínűleg nem az esete.
2015. júl. 5. 18:08
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként kis főnök a pasas."

Ez nekem egyértelmű volt (5. voltam), azok között szokott lenni ilyen kis korcs, felkapaszkodott proli, aki viselkedni és emberekkel kommunikálni viszont már nem tanult meg.

2015. júl. 5. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!