Hogyan lehet túlélni a munkanélküliséget?
Milyen közgáz diplomátok van? Én gazdálkodási és menedzsmentet tanulok kontolling szakirányon, de most kicsit rám ijesztettetek.
Már én is nézegettem a munkákat, sajnos valóban több éves szakmai tapasztalat szükséges, én részben emiatt is dolgozom egyetem mellett, mert ha végzek talán így nagyobb lehetőségem nyílik. Nekem az a problémám, hogy angolul nem tudok csak németül és szinte az összes ilyen területen lévő álláshirdetésnél angol nyelvtudást várnak, viszont nekem időm nincs az angol tanulására munka+suli mellett.
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogyha sehogy sem sikerült munkát találnod, akkor esetleg próbálkozz más területű, esetleg alacsonyabb elvárású munkáknál.
Egyébként én december végétől gyakornoki helyet kerestem most nyárra vagy 200 helyre elküldtem az önéletrajzomat és összesen csak 3 helyre hívtak be interjúra, a többi helyről vissza se jeleztek, végül a múlthéten sikerült munkát találnom pénzügyi gyakornoki címen, ma voltam először, de igazából elég unalmas, csak SAP-ban kell számlákat rögzíteni meg leveleket iktatni, szóval inkább egy uncsi titkárnői munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!