Hogy bírjátok a hosszú munkanélküliséget? Valóban ennyire nem akarnak alkalmazni fiatal pályakezdőket?
A szakmámban sajnos képtelen vagyok elhelyezkedni (szociális gondozó), pedig a környékbeli-meg nem környékbeli lehetséges helyekre mindenhová küldtem már önéletrajzot.
Ezen kívül Tesco, Lidl, Penny, Aldi, McDonald's, stb stb, mind küldtem önéletrajzot, valamint eladói, takarítói állásokra, össze sem tudnám számolni összesen hány helyre.
Pályakezdő vagyok, 21 éves. Decemberben végeztem mint szoc. gondozó, azóta semmi. Megöl ez a tétlenség, haszontalannak, feleslegesnek érzem magam, nem mellesleg a pénz sem jönne rosszul...
Mit tehetnék még? Ti hogy bírjátok hogy nincs állásotok?
Gyárba probálkoztál már, érettségim van felvettek jó munkahelyre gyárba ahol havi 200 felett kereshetnék szerződésem is van
És arra várok már 10 napja hogy behivjanak dolgozni 22 ferfi palyakezdo vagyok, és itthon sopom a rezet, amikor 1000 dolgom lenne ha lenne jövedelmem
Remélem behivnak dolgozni
Tervben van Anglia, hálistennek beszélem is a nyelvet (bár mivel mostanság nem volt lehetőségem gyakorolni, biztos megkopott kissé a tudásom), de az majd csak nyáron, addig is, nem akarok a szüleim nyakán élni.
Nagyon elkeserít, hogy nincs munka, lány vagyok, gyárban be se hívnak kb, a vicc az, hogy nálunk oda is csak protekcióval vesznek fel (próbálkoztam már, de semmi).
Komolyan, már bármilyen munkát elvállalnék kb, csak legyen egy kis fizum, hogy ne anyámék tartsanak el, nagyon rosszul érzem magam emiatt....
Én elég gyakran váltok melóhelyet anyagi helyzetem fejlődése érdekében, pár tippet leírok ami nekem bejött.
-Photoshoppal szoktam egyedi CV-t csinálni, ha gondolod tudok küldeni sablont.
-Elküldted a CV-t, érdeklődj telefonon.
-Ahova lehet menj el személyesen.
-Legyél határozott, ne engedd hogy a főnököd kihasználjon ne legyél csaholó kutya, van másik munkahely. Ne viselj el mindent. Legyen tartásod. Sok sikert.) Cad, sap ismeretekkel mehetsz gyárba raktárosnak. Találd fel magad. Ne legyél visszahúzódó, azokat mindenhol utálják. (én is.) Remélem segítettem. 26/F
egy férfinak sokkal könnyebb munkát találni, váltani
nekem mindig az az első kérdés barát, férj, gyerek?
hiába mondod h nem, nem úgy sem hisznek neked
ha van férfi jelentkező a munkára inkább őt választják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!