Különlegescsajszi kérdése:
Szerintetek milyen balesetet lehet túlélni?
Figyelt kérdés
azért kérdezem,mert van egy fiú a jelenlegi munkahelyemen,aki elég durván hasonlít a párom 22 évvel ezelőtt meghalt bátyjára! A párom azt mondta,hogy kamion ütötte el! Nagy seb volt a homlokán! Viszont még azt is mondta,hogy egyszer az anyukájáék bent voltak debrecenbe,és mintha a bátyját látták volna,és vele/velük volt egy fekete hajú kisgyerek is! A múltkor megkérdeztem a párom,hogy a bátyja magas fekete hajú volt-e.. Azt mondta igen! Nos hát még rátesz egy lapáttal,hogy ez a srác is pont ilyen !! Amikor megláttam,azt hittem ledobja az agyam az ékszíjat... azért tudom,hogy piszkosul hasonlóak,mert a párom már mutatott arról a bátyjáról a gépen egy képet! Amúgy én sem nagyon hiszem el,hogy meghalt volna.. A másik meg az,hogy lehet menekülni akart ettől a családtól, mivel ezt az öccsét,(aki a párom) feszt piszkálta ! Szerintetek meg lehet,hogy él? tudom,szinte semmi konkrét,hogy ezt feltételezem,de nekem itt valami nagyon bűzlik.. Szerintetek?2014. júl. 29. 20:58
1/5 anonim válasza:
Miért nem volt temetés vagy mi? Ottmaradt a kamion alatt? Halotti bizonyítvány? Semmi? Csak úgy a'la natúr agyonütötte egy kamion és ott lett hagyva? Vagy mi?
2/5 A kérdező kommentje:
..:D Dehogyis. Nem hiszem,hogy ilyenről szó lenne..! De lehet még az is meglehet,hogy a párom is nagyon jól tudja,hogy a bátyja él. Na jó,ez már agyszülemény lehet,és az is megint biztos,hogy még a testalkatuk is egyforma lehet. (vékony.)
2014. júl. 29. 21:05
3/5 A kérdező kommentje:
de volt,tudom is,hogy hol a sírja,de ki tudja,hogy zajlott ez 1992-ben,mert nem tudjuk,régen volt már.. Arról nem tudok bizonyítványról.. De ez a család nagyon furcsa az biztos!
2014. júl. 29. 21:08
5/5 A kérdező kommentje:
lehet,de láttam azt,amit láttam. Jól meg tudom jegyezni az emberi arcokat,tuti nem tévedek a hasonlóságban! Ma már akármi meglehet.. !!
2014. júl. 30. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!