Van itt Pizzafutár?
Értem, tehát nekünk vásárlóknak kellene feketén pénzelni a futárokat, hogy szegények megéljenek miközben ők egy fillér adót se fizetnek - más meg akár százezreket adózik legálisan bejelentett munkával. De még az ócska 100 ezer bruttobol is 34 ezer adóba megy, a pizzafutár meg nem fizet semmit!?
Továbbra is az a véleményem, hogy amíg a takarito, árufeltöltő, pénztáros stb nem kap addig egy pizzafutár sem érdemli meg. Minek is? Ez a dolga! Ha irigyli a minimálbéres fizetést mert annál is kevesebbet keres akkor tessék váltani. Minimálbéres állást bárhol talál.
én úgy fogom fel, hogy aki megérdemli, annak lehet adni.
ha már így a kérdés adja, én például azt hiszem idáig 1x kaptam olyan pontos leírást a címről, hogy hova kell menni, kit kell keresni...csomóan bediktálják a saját nevüket, aztán meg a kaputelefonon nem is az ő nevük van kinn...és akkor sakkozzam ki, hogy hanyas kódot üssem.
meg ugye tényleg amikor felviszem a 4. emeletre, akkor azért az már egy kis plusz, hiszen én címre mentem, a megrendelő le is jöhetne érte, és akkor az van, hogy nincs borravaló, de nyilván ezt nem játszaná meg semelyik futár :D
meg azért a pénzzel bánás is egy idegölő dolog, főleg ha már x órája ezt csinálod, mivel a legtöbb pizzéria direkt úgy árazza be a pizzákat, hogy 2860-70, és akkor úgy adja magát, hogy mi az a 130-140 Ft, fizet 3ezret.
pláne ha valaki 5ezressel fizet, és akkor keresni kell az aprót, ami nap végére már alig van 20-50esekből...:D
szóval én nem úgy fognám fel, hogy pénzelni kell a futárokat, hanem hogy megkönnyítsük a dolgukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!