Van itt Pizzafutár?
Bár nem vagyok pizzafutár, de gyakran szoktam pizzát rendelni (panel második emeletére).
Eddig mindig felhozták (felcsenget, beengedem, feljön lifttel, kifizetem, kap kb 500 forint borravalót, aztán elmegy).
500 kicsit soknak tűnik nekem, ha egy pizza 2-3 ezer.
Olyan meg nincs, h. a futár lehívja a megrendelőt, a vásárló nem a futár csicskája. A futár dolga leszállítani a pizzát, amiért fizetést kap, a vevő kifizeti a pizza árát. Ezen felül a vevő adhat borravalót, ha úgy ítéli meg, hogy az jár. Én szoktam adni, mert méltányolom, h a futár felcaplat hozzám a harmadikra.
6
Azt mondod,ha úgy ítéli meg,hogy jár?
A legtöbb ember már oda készíti a borravalót nem hiszem,hogy megítélné...
Én amúgy 300 szoktam.
"Azt mondod,ha úgy ítéli meg,hogy jár? "
Én pl. azt gondolom, hogy a pizza ára annyi amennyi. Írjanak magasabb árat, ha úgy gondolják, de ne kelljen külön fizetgetni. Annál is inkább, mert kártyával fizetem a neten a pizzát, akkor hogyan is kéne borravalót adni?
" gyanús,
hogy a futár/pincér többet keres,
mint én, úgyhogy én sem szórom két
kézzel."
Szerintem lényegtelen, hogy ki mennyit keres. A tesco árufeltöltő is minimálbért keres mégse kap senkitől borravalót. Neki miért nem jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!