Megtudtam, hogy azért rúgtak ki, mert kövér vagyok, de ez így kicsit szíven ütött, amióta hazajöttem csak sírok, hányingerem van, gyűlölöm magam?
Ez sztem kamukérdés. :D
1. 70 kiló semmilyen magassághoz sem kövér. De spec a 170 centihez egyáltalán nem is sok.
2. Senkit nem rúgnak ki azért mert 70 kiló. :D
Köszönöm szépen!
Óhh bárcsak kamu lenne, jó lenne felébredni, és hétfőn ugyanúgy dolgozni menni, de nem így lesz.
Beolvastam, csak nem akartam ide kiírni mert moderátor törli.
Sajnos 70kg sok, mert nagyon zsíros vagyok, narancsbőrös is, lassú anyagcserével, de fogyózom.
Amúgy nem vagyok igénytelen, csak ez a mai nap áhh teljesen kikészített, péntek 13, nekem az volt.
Rettentően rosszul esett, álmomban nem gondoltam volna, kitúrt ez a kis ri..nc.
Helo,ejtettek, nos tkp örülhetsz, hogy megtudtad az okát, ám jó döntés, hogy súlyodat igyekszel normálba hozni, de a normál nem az ellenkező esetet jelenti, hanem "arany középút"-at, a szélsőségek mindig csak problémát jelenthetnek, és a nagyon vékonyra lefogyással hogy akarod bírni a strapát!!! gondolj bele, a munkavégzéshez azért mégiscsak kell valami fizikum, mégha szellemi munkát végzel, vállalsz is!
A szellemi munka is részint fizikai munka, hiszen az agyad fizikailag létezik és működik!!!
ne ess hát a másik végletbe, ne légy csontsovány!!! Lehetsz teltkarcsú, lehetsz vékony, de azért inkább valahol a vékony és a teltkarcsúság közt a legszkebb!!!
Aztán majd a későbbiekben meg ha gyermeket vállalsz, akkor is kell-het a fizikum, hiszen a gyermek,a magzat is elvesz tőled fizikai erőt, tápértéket, és ha túl gyenge leszel, akkor hogyan fogod kihordani a gyereket?
Ahhoz, hogy a gyermek egészségesen fejlődjön, a mamának is egészségesen kell táplálkoznia!!!
Aztán mivel a gyermek, a magzati korban, aztán meg a megszületés utáni első három évben a legtanulékonyabb, akkor kell a lehető legtöbbet tanulnia magának az anyának is, hogy már akkor a gyermek elsajátíthassa azokat a képességeket, tudást, amivel a lehető legkönnyebben boldogul-hat a gyermek!!!
Már a génjeibe beépülhessen a tudás,a képesség, igy például a zene, hangszeres tanulás, az idegennyelvtanulás, és valamely tudomány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!