Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megtudtam, hogy azért rúgtak...

Megtudtam, hogy azért rúgtak ki, mert kövér vagyok, de ez így kicsit szíven ütött, amióta hazajöttem csak sírok, hányingerem van, gyűlölöm magam?

Figyelt kérdés
Recepciós voltam, az egyik kolléganőm akit már szinte barátnak tekintettem elintézte a főnökömnél, hogy szerinte a kövér emberek nem erre a munkára valóak(ő igazi pláza cica, vékony, nagy mell, férfiak álma). Addig duruzsolt neki, amíg ma elbocsájtottak, hogy semmi baj velem, de értsem így nem jönnek az emberek(szálloda). Hát mit ne mondjak, alig bírtam ki, hogy a metrón ne bőgjem el magam. Én is tudom, hogy ocsmány vagyok, fogyóztam is, mindenki tudta, már 10Kg le is ment, de most valahogy baromi rosszul érzem magam
2015. febr. 13. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, hát 170 centihez 70 kiló hol kövér? Jó, nem is nádszál alkat, de közel nem kövér! Én jól beolvastam volna azért a kedves kolléganőnek.
2015. febr. 13. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
39%

Ez sztem kamukérdés. :D

1. 70 kiló semmilyen magassághoz sem kövér. De spec a 170 centihez egyáltalán nem is sok.

2. Senkit nem rúgnak ki azért mert 70 kiló. :D

2015. febr. 13. 14:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Óhh bárcsak kamu lenne, jó lenne felébredni, és hétfőn ugyanúgy dolgozni menni, de nem így lesz.

Beolvastam, csak nem akartam ide kiírni mert moderátor törli.

Sajnos 70kg sok, mert nagyon zsíros vagyok, narancsbőrös is, lassú anyagcserével, de fogyózom.

Amúgy nem vagyok igénytelen, csak ez a mai nap áhh teljesen kikészített, péntek 13, nekem az volt.

Rettentően rosszul esett, álmomban nem gondoltam volna, kitúrt ez a kis ri..nc.

2015. febr. 13. 17:58
 14/15 anonim válasza:

Helo,ejtettek, nos tkp örülhetsz, hogy megtudtad az okát, ám jó döntés, hogy súlyodat igyekszel normálba hozni, de a normál nem az ellenkező esetet jelenti, hanem "arany középút"-at, a szélsőségek mindig csak problémát jelenthetnek, és a nagyon vékonyra lefogyással hogy akarod bírni a strapát!!! gondolj bele, a munkavégzéshez azért mégiscsak kell valami fizikum, mégha szellemi munkát végzel, vállalsz is!

A szellemi munka is részint fizikai munka, hiszen az agyad fizikailag létezik és működik!!!

ne ess hát a másik végletbe, ne légy csontsovány!!! Lehetsz teltkarcsú, lehetsz vékony, de azért inkább valahol a vékony és a teltkarcsúság közt a legszkebb!!!

Aztán majd a későbbiekben meg ha gyermeket vállalsz, akkor is kell-het a fizikum, hiszen a gyermek,a magzat is elvesz tőled fizikai erőt, tápértéket, és ha túl gyenge leszel, akkor hogyan fogod kihordani a gyereket?

Ahhoz, hogy a gyermek egészségesen fejlődjön, a mamának is egészségesen kell táplálkoznia!!!

Aztán mivel a gyermek, a magzati korban, aztán meg a megszületés utáni első három évben a legtanulékonyabb, akkor kell a lehető legtöbbet tanulnia magának az anyának is, hogy már akkor a gyermek elsajátíthassa azokat a képességeket, tudást, amivel a lehető legkönnyebben boldogul-hat a gyermek!!!

Már a génjeibe beépülhessen a tudás,a képesség, igy például a zene, hangszeres tanulás, az idegennyelvtanulás, és valamely tudomány!

2015. febr. 14. 21:10
 15/15 anonim válasza:
Szia ne keseregj el amúgy meg nem tudom miért hiszed/hisznek téged kövérnek...egyáltalán nem vagy az szerintem a 70 kg jó arány a 170 cm-ez közre játszhat hogy erős csontozatu vagy...lehet hogy a volt kolléga nőd egy pláza cica de hidd el előbb utobb mind annyian megöregszünk és megszünik a bomba alak minden nőnél:) ne fogyozz...élj egészségesen!!!a fogyokurát nem lehet életed végéig betartani hosszu távra,nyugodtsn egyél meg bármit vagy is hát azért kerüld a gyors ételek de azon kívül egyél nyugodtan levest,főzelékeket,pörköltöt stb.csak mértékkel és este ne nagyon egyél ha megéhezel esetleg valami kis gyümölcsöt és emellett mozogj hogy formában tartsd magad!Ha annyira leakarsz dobni pár kgot akkor se kell túlzásba esned elég.max 4 kg több nem is kell mert a 65-70 kg jó arány...nem becsültek meg eléggé a munkahelyeden mert ha képes egy pláza cica által befolyásolhatová valni a fönök és ezért kirúgni téged.mert az egyik alkalmazott ezt kérte akkor ott baj van,találni fogsz egy sokkal jobb állást kitudja lehet hogy jobb helyre kerülsz és te leszel majd a fönök helyettese vagy bármi..sose tudhatod mit tartogat neked az élet:) persze az emberek kerülnek sokszor.padlóra.mert úgy hozza az élet de minden okkal történik ,ha padlóra kerülsz állj is föl lehet sokszor nem egyszerü de meg kell csinálni:))!!Remélem már azért javult a helyzeted,mert látom hogy ez 2015 poszt:).
2016. aug. 30. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!