Álláskereső frissdiplomások, hogy álltok az állásinterjúkkal?
én nem diplomás vagyok hanem OKJ-s végzettségem van + 2 felnőtt képzés...de leírom a tapasztalataimat:
"Félek hogy semmihez nem értek, és semmit nem tudok egyedül."
ez nálam is meg volt...de hidd el gyorsan tovaszáll majd ha tényleg értesz a szakmádhoz...ha meg nem, de jó a probléma megoldó készséged akkor is sima ügy...
nem kell félni...ez olyan mint amikor az érettségitől félnek az emberek...simán megoldják...ezt is! nem szabad félni tőle...ha túl leszel rajta akkor jössz rá: "jéé ez ilyen könnyű?"
21F
Csehül.
A szakmámban (pszf+gazdinfo pár év controller tapasztalattal) hívásom sincs. Az a pár hely, ahová hívtak az mind kútba esett (volt, amit elrontottam, volt ahol visszamondták a pozíciót... stb.) de azt megtanultam, hogy ahol már a liftben próbálják kipuhatolni, hogy "kinek a kicsodája" vagy, ott tuti nem kapod meg a melót csak akkor, ha "kinek a kicsodája" vagy. A volt évfolyamtársaim közül pedig - sajnos - senki nincs abban a helyzetben, hogy abból előnyt tudnék kovácsolni. :( Szóval; szívás!
Alkalmi melóim néha vannak, de így együtt ez az egész eléggé elkeserítő...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!