Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért lehet az hogy minden...

Miért lehet az hogy minden munka helyen az a legfontosabb kérdés munkatársaktól hogy szexeltem-e?

Figyelt kérdés
eddig 3 cég nél dolgoztam 1. nél még szűz voltam és ezért bedaráltak mindig kikezdtek de 3. nál már nem és itt befogadtak elfogadtak miért számít hogy szűz vagy nem szűz?

2014. dec. 12. 19:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem tudom miért számítanak ezek a dolgok számomra fura de túl vagyok rajta :D miért piszkálják az embert azért mert szűz?
2014. dec. 12. 19:42
 12/18 A kérdező kommentje:
mintha kevesebbet érne szüzen egy ember és ezért átnéznek rajta
2014. dec. 12. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér kevesebbet szűzen senki, de lerí rólad, hogy ez életed legnagyobb problémája, és mindenkit azzal tudnak kicsinálni, ami a gyenge pontja. Az mondjuk elég elkeserítő, hogy egy munkahelyen ilyen a morál, de hát nem lepődök meg rajta, az emberiség keveset fejlődött az őskor óta.
2014. dec. 12. 20:04
 14/18 A kérdező kommentje:
már nem vagyok szűz és ez a fura hogy szüzen nem fogadnak el és így simán befogadtak ezt nem tudom miért lehet
2014. dec. 12. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem lerí a kérdezőről hogy kis mimóza, és ezt használják ki.

Fennakadni nem kell ilyen kérdéseken, valószínűleg nem felsővezetőkkel dolgozik, én munkahelyemen is mindig kérdezik a munkásaink hogy "na dugtál hétvégén" aztán nyomok rá valami poénos választ, és túl van tárgyalva a dolog.

2014. dec. 12. 20:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor engem megkérdeztek, hogy szűz vagyok-e, azt mondtam, hogy nem, hanem ikrek.
2014. dec. 13. 10:15
 17/18 KJUsul ***** válasza:
64%

Ez csakis háromféle munkahelyen lehet központi kérdés:

1.) Ahol minden, amit csinálnak értéktelen, haszontalan és a munkatársak 95%-a valakinek a valakije, nem ért semmihez, lusta. mint az állat és ezzel tölti ki a munkaidejét.

2.) Ahol nagyon sötét, nagyon bunkók dolgoznak.

3.) Ahol 1.+2. is igaz.

2014. dec. 13. 11:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Minél aljább egy munkahely, minél üres életűbb emberek dolgoznak, ez sajnos annál valószínűbb. Én is dolgoztam szüzen gyárban, meg közmunkában. És én is rendszeresen kaptam a ""Mikor b*sztál utoljára?" típusú kérdéseket. De viszont sose vallottam be. De találgatták, hogy biztos homó vagyok, mert nem számolok be a nemi életemről. ÉS meg kell említsem, hogy volt egy olyan munkatársam is, aki azt vallotta, hogy szerinte mindenkit, aki 20 éves koráig nem veszti el, le kellene lőni, mert az valószínű b*zi.

Amúgy külföldre kijővén nem annyira tapasztaltam ezt itteni munkatársaktól (valamennyire azért igen, ez sajnos legalább minimálisan mindenütt jelen van a világon).

2014. dec. 14. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!