Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka közben zavaró a fütyülés?

Munka közben zavaró a fütyülés?

Figyelt kérdés

Egy irodában dolgozunk és van ott egy ember, aki folyton fütyül - ebédlőben is és az irodában is.

Őszintén szólva amikor kajálás közben is csinálja, zavar, de ott csak azért, mert ebédszünetben szeretem kikapcsolni az agyam, szeretem amikor kicsit merenghetek és utálom amikor falaki fütyül mellettem és "belefurakszik" a gondolataimba.

Viszont az irodában borzasztóan tud idegesíteni, amikor benne vagyok egy munkában, azt se tudom hol áll a fejem, eléggé ideges vagyok és próbálok koncentrálni, hogy mi után mi jön, hogy el ne rontsam, hogy mik a pontos adatok, mi a végösszeg, stb. és akkor ott fütyül. Idegességemben felállnék ilyenkor és egy tampont dugnék a szájába...

Egyszer megemlítettem az egyik kolléganőmnek, egy ilyen eset után, miután sikeresen végeztem az adott teendővel, hogy az agyamra megy az a fickó, hogy folyton fütyülnie kell, mire visszaszólt csodálkozva a kolléganő, hogy "Miért, Téged zavar?". Gondoltam, mivel Ő is hallja, lehet munka közben őt is zavarja, hogy valaki közben fütykörészik a háttérben. Ezek szerint nem.

És elgondolkodtam, hogy esetleg velem van a gond és ez nem egy zavaró tényező a munkahelyen? Ti mit gondoltok erről, Titeket zavarna a fütyülés a munkahelyen?

2014. dec. 7. 23:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon. Ha zene szól a rádióban az nem zavar, tudok mellette koncentrálni a munkámra, de egy állandó fütyörészéstől biztos idegbajt kapnék.
2014. dec. 7. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Milyen puhány vagy.

Már rég bevertem volna neki egyet.

2014. dec. 8. 00:57
 3/10 A kérdező kommentje:

Repülnék is a munkahelyről. :D

Amúgy szólni meg azért nem lehet, mert lehet azt mondja, abbahagyja, de 2 perc múlva automatikusan újra elkezdené szerintem (volt már olyan, hogy valaki fütyült az egyetemen rohadt hamgosan, rászólt egy tanár és abbahagyta, de 2 perc múlva automatikusan újra kezdte, mindig külön kellett újra emlékeztetni percenként, hogy megint elkezdett fütyülni és a tanárnak ez nem tetszene)

2014. dec. 8. 03:46
 4/10 anonim ***** válasza:
2014. dec. 8. 06:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki. Ha újra elkezdi, szólj neki újra. Ha kell, akkor százszor egy nap. Majd megunja előbb-utóbb.
2014. dec. 8. 09:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem velem van a baj és tényleg zavaró.
2014. dec. 8. 10:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem összeegyeztethető a munkával a fütyülés.

Még jó hogy nem fütyürész a búvár vagy a tv bemondó munka köben.

2014. dec. 8. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Na látod, a válaszoddal csak még jobban megerősíted hogy az van amit én mondok és puhány vagy.

Ha valakit szájba baszol a munkahelyen akkor nem repülsz hanem azt fogják gondolni hogy húha ki ez a legény a gáton aki ilyet mer csinálni és nagy tisztelet fog övezni.

Persze nem téged mert te ilyet ugye nem mernél tenni mert félsz hogy elveszíted az állásodat.

Így viszont más megoldást kell találnod.

Ha kedvesen szólsz neki akkor lehet hogy abba hagyja fél percre aztán az lesz amit írtál hogy kezdi elölről.

Ha újból és újból szólsz neki akkor valószínűleg ő fog rád förmedni hogy foglalkozz a saját dolgoddal és ő meg fütyörészik tovább.

Végül így mindig neki lesz igaza és azt csinál amit akar téged meg szétvet az ideg.

Ha szólsz a főnöknek az meg lehet hogy nem fog ezzel foglalkozni hanem rátok bízza és megint ott vagy ahol a part szakad.

Végül az lesz hogy idegroncs leszel attól az idiótától és magad mondasz fel a munkahelyen.

Így még mindig az a jobb megoldás amit én mondok mert így legalább elintézed a fütyülős köcsögöt és elégtételt veszel az eddigi feszültségért amit benned okozott.

Én nem is értem hogy hogy lehetsz ennyire rugalmas, ugy látszik veled mindent meg lehet tenni.

Én arra is rászólók aki mellettem csámcsogva eszik nem hogy egész nap fütyörésszen.

Lehet hogy nem is megütném az embert hanem agyba-főbe verném hogy kórházba kerüljön. És akkor mivel arra az időre kiesne a munkakörből még több esélyem van arra hogy engem sem rugnak ki mert az már olyan létszám csökkentést eredményezne amit a cég nem engedhet meg magának.

2014. dec. 8. 14:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó amúgy a nők eléggé ronda szokása a verekedés (24/L)
2014. dec. 8. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

egyszer el kell kezdeni, legalább gyakorolsz egy kicsit és nem ér meglepetés ha meg kell védened magad

így legalább még inkább védve vagy az ellen hogy kirugjanak mert gondolom aki fütyörészik az csákó

2014. dec. 8. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!