A NAV elnöke egy szót se beszél angolul? Ilyen beosztásban? Én csak egy mezei recepiós vagyok, de fluent englisht várnak el, különben ki vagyok rúgva.
Nem tud a posta Vida Ildikó leveléről
Az amerikai ügyvivővel csak tolmács útján tudott kommunikálni, mert egy szót se beszél angolul.
????
Mi van?
Egy hatóság első embere NEM TUD angolul (se)?
Már egy sima mezei bolti eladótól is elvárás az angol.
Én csak egy mezei recepiós vagyok, de fluent english volt a munkakör betöltésének feltétele.
Keresetem? Havi nettó 80.
???
Egy ilyen ember mit keres ott?
"Recepcioskent, felszolgalokent, stewardesskent, egyeb idegenforgalmi es vendeglatoi teruleten kell az angol, valoban, mashol nem kell, de jo ha van."
Gazdasági területen az angol nyelvtudás alap, mivel szinte minden ezen a nyelven történik.
"de a holgy Magyarorszagon dolgozik, a vele kapcsolatba kerulo ugyfelek 99% magyar, igy akkora problema mem lehet, ha nem beszel angolul."
Ismerős az export, import kifejezés? Ismerős az EU és nemzetközi pénzügyek, gazdasági alapok? Bizonyos pozíció felett már alig találsz magyar nyelvű iratokat, mivel a Nav elnök nem az ügyfelekkel foglalkozik, hanem a fentebb említett dolgokkal.
Nem hát. ELég a hosszú nyelv és a rinocérosz bőr.
De annyi esze remélem a "hölgynek " is van: ha netán a fidessnek mégis be kell áldozni vkit az ügyben, hát bizony ő lesz az.
>>>
Nos, ezek szerint megsem lenyeges neki az angol nyelvtudas :)
#7 válaszoló írja: Welcome in corruption land.
Ez kapásból rossz, welcome to corruption land.
Ennyit a fluent English-rõl emberek
Szerintem pont a vezetőnek NEM kell beszélnie angolul. Erre valók az alkalmazottak, akik lehetőleg SZAKFORDÍTÓK legyenek.
Szóval sokkal fontosabb lenne az, hogy a szakmájában legyen jó, mint az angol nyelvtudás. Az, hogy szakmailag mennyire felkészült vagy sem, úgy látom lényegtelennek tartjátok. Például tudjátok-e, hogy van-e egyáltaláb gazdasági végzettsége?
Nem nem tudjuk. És miért nem?
Mert - ahogy már írtam - a szakmai életrajza amiből ez kiderülne, az TITOK.
Titok Vida Ildikó NAV-elnök szakmai önéletrajza
Na és vajon mi oka lehet a titkolódzásnak?
Mondjuk az hogy kiderülne az életrajzból hogy totál nem ért ahhoz amit csinál?
(Bár igaz a hazudozáshoz és korrupcióhoz nem kell iskolázottság)
Például tudjátok-e, hogy van-e egyáltaláb gazdasági végzettsége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!