Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A NAV elnöke egy szót se...

A NAV elnöke egy szót se beszél angolul? Ilyen beosztásban? Én csak egy mezei recepiós vagyok, de fluent englisht várnak el, különben ki vagyok rúgva.

Figyelt kérdés

Nem tud a posta Vida Ildikó leveléről

[link]

Az amerikai ügyvivővel csak tolmács útján tudott kommunikálni, mert egy szót se beszél angolul.

????

Mi van?

Egy hatóság első embere NEM TUD angolul (se)?

Már egy sima mezei bolti eladótól is elvárás az angol.

Én csak egy mezei recepiós vagyok, de fluent english volt a munkakör betöltésének feltétele.

Keresetem? Havi nettó 80.

???

Egy ilyen ember mit keres ott?

2014. nov. 11. 08:32
1 2 3
 11/30 Koplárovics Béci ***** válasza:
13%

"Nálunk meg a NAV elnöknek angol tolmács kell. "

Képzeld el mi lehetnél te a fluent inglissel! Ja nem...

2014. nov. 11. 12:10
 12/30 anonim ***** válasza:
13%
A NAV nem multi :)
2014. nov. 11. 12:18
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nekem elég azt tudni hogy MI NEM VAGYOK.

Nem vagyok egy mindenki által korrupt csaló seggnyaló pártkatonának nézett a világ legnagyobb országából kitiltott kábszerkereskedőkkel egy szinten levő valaki akin a fél világ vagy röhög, vagy undorodik tőle mint egy csótánytól.

Na ez nem vagyok.

>>>>Képzeld el mi lehetnél te a fluent inglissel! Ja nem...

2014. nov. 11. 12:18
 14/30 anonim ***** válasza:
7%

Én meg nem vagyok olyan, aki mindent elhisz, amit a világ legnagyobb országából ideböfögnek.

Szerinted ott nem korrupt, seggnyaló emberek és politikus osztják az észt? Ők is ugyanolyan esendő emberek, az USA-ban nem csak szentek vannak. Semmivel sem különbek, mint mások, sőt!

2014. nov. 11. 12:23
 15/30 Koplárovics Béci ***** válasza:
41%

"Köszönöm, nekem elég azt tudni hogy MI NEM VAGYOK.

Nem vagyok egy mindenki által korrupt csaló seggnyaló pártkatonának nézett a világ legnagyobb országából kitiltott kábszerkereskedőkkel egy szinten levő valaki akin a fél világ vagy röhög, vagy undorodik tőle mint egy csótánytól.

Na ez nem vagyok. "

Az eddigi írásaidból kb annyira ismerhetlek téged, mint amennyire te ismerheted a kérdésben szereplő "hölgyet". Nos, az ismereteim alapján iszonyatosan tudatlan, buta vagy, aki arra vág fel, hogy meg tud szólalni angolul. Az iróniát hírből sem ismered, savanyú lehetsz és görcsösen idegbeteg. Ha tévednék, akkor legalább ebben az egy esetben gondolkozz el azon, hogy mi az összefüggés.

2014. nov. 11. 12:27
 16/30 A kérdező kommentje:

azért úgy látom nem csak az én fantáziámat mozgatta meg a dolog.

csak példaképpen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__627..

Na de valaki itt is van a megoldással.

Így van:

"

Ma az állami szervezet elnökének nem angolul kell tudnia, hanem se..et kell tudnia nyalni, hogy kiét, azt sejthetjük. Van, akinek ezt könnyebb megtenni, mint angolul megtanulni."

2014. nov. 11. 13:04
 17/30 A kérdező kommentje:

Azért remélem senkiben sincs egy szemernyi kétség se de ha van most eloszlatom.

Kinek hiszek?

a) USA

b) szeretett Nagyvezírünknek és Szavahihető Kormányának, a Narancsos Birodalomnak (ahol Rogán Tónik Szíjjártók és Adószakértő Lázárok vannak)

Na vajon a vagy b?

Aki szerint ez kérdés, az vonuljon el vmi zárt helyre, és kezdje gyógyszerezni magát.

>>>>Szerinted ott nem korrupt, seggnyaló emberek és politikus osztják az észt?

2014. nov. 11. 13:08
 18/30 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, a kérdésedre háborgó kretének valószínűleg szintén nem tudnak angolul, de valamilyen pozícióban vannak...valahol nyilván a lelkükbe gázoltál, hogy ennyire rádförmedtek.

Amúgy jogos a kérdésed, én is ezen röhögök, hogy ilyen pozícióban nem tud valaki egy alapnyelvet, még ilyen szinten sem.

Ezek után megkérdezném, a matek, az megy neki? Vagy a nagybetűket ismeri?

2014. nov. 11. 13:47
 19/30 anonim ***** válasza:
68%
Egy NAV elnöknek konferenciákra kell járnia, figyelnie kell a nemzetközi gazdasági folyamatokat, tanulmányokat kell olvasni ehhez pedig elengedhetetlen az angol nyelvtudás. Felmerül a kérdés, hogy ezek nélkül eddig hogyan látta el a munkáját?
2014. nov. 11. 14:04
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Azert az erdekes lenne, ha semmit se tudna az, akii angolul nem tud. A tortenelem tanarom -aki mellesleg egyetemi tanar is volt- beszelt japanul, torokul, oroszul es svedul. Na angolul epp nem. De attol meg irt oar konyvet es a varos diszpolgarava is valasztottak.

Mas kerdes, hogy az angol vilagnyelvnek szamit es szinte mindenutt azt oktatjak - bar itt nalunk, ahol en elek emelle meg kell egy masodik nyelvet is valasztani kozepiskolaban, ami francia vagy nemet. Recepcioskent, felszolgalokent, stewardesskent, egyeb idegenforgalmi es vendeglatoi teruleten kell az angol, valoban, mashol nem kell, de jo ha van.

2014. nov. 11. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!