Maradnál ezek után a munkahelyen? (lent)
Figyelt kérdés
Hallod hogy a kollégáid kibeszélnek, a főnököd leértékel miközben a beled kidolgozod, rád tapad egyik pasi kollégád és nem tudod levakarni, akiről meg azt hitted hogy kedvel egyik napról a másikra bunkózni kezd és még kajaidőbe is inkább kivonul mert melléülsz ( csak ott volt hely).2014. okt. 27. 16:53
1/5 anonim válasza:
Ha lenne más lehetőség lépnék, viszont ha nem akkor addig maradnék és közbe nézegetnék más hely után.
2/5 anonim válasza:
Ha lehetne, mennék.
Ha nem,
- nyíltan "megfegyelmezném" azokat, akik kibeszélnek, hogy ha akarnak valamit, mondják a szemembe (ezt mondjuk megtettem már, bevált, utána nem pusmogtak)
- a pasi csak megunja egyszer, ha elég következetesen utasítod el
- a barátok jönnek-mennek. Ha lehetne, mással barátkoznék, ezt a korábbit meg ejteném
A főnökkel sajnos nem tudsz mit csinálni (sajnos ez is tapasztalat)
3/5 anonim válasza:
Ettől a selejt helytől csak jobbat fogsz találni.
4/5 anonim válasza:
Először szerintem próbálj meg elgondolkodni azon, hogy miért is ilyenek veled. Mindennek oka van. Én az egyenes beszéd híve vagyok, próbáld meg megbeszélni velük ezt, nincs mit veszítened.
5/5 anonim válasza:
ne lépj ki míg nincs másik hely. Nagyot lehet vele koppanni ha pl egy évig sem találsz melót vagy csak félpénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!