Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Maradnál egy olyan munkahelyen...

Maradnál egy olyan munkahelyen ahol a főnök le idiótázott első nap amikor még munkában sem álltál?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 10:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó! Itt tartunk: mindent megengedhet magának egy munkáltató - mert ha kilépsz, azonnal talál 10-et helyetted.És ha morális nulla az a munkáltató..:((

Maradnék, és ezerrel keresném az új helyet. Mert az nagyon nehéz, munka nélkül meg még nehezebb. :(((

2011. dec. 17. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Maradnék, de csak amíg nem találnék másik helyet.
2011. dec. 17. 10:53
 3/10 A kérdező kommentje:
egy négy csillagos szállodában dolgoztam volna és nem itt a városomban hanem messzebb ezért szobát adtak volna amiben van saját tusoló...ehelyett a szálloda mellett egy lepukkant régi ház pincéjében adtak nekem egy pincében kialakított szobát ami nagyon hideg volt...és szóvá tettem teljesen normálisan kedvesen hogy szeretnék egy másik szobát mert nem ez volt megbeszélve...kikelve elkezdett velem ordibálni....pedig nagyon normálisan szóltam neki...
2011. dec. 17. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Pfff... :S Nem maradnék. De úgy látom kérdező, te sem maradtál.
2011. dec. 17. 11:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezek szerint a megegyezés egy szoba volt a hotelban, ehelyett kaptál egy pinceszobát. Egyértelmű hogy keress más munkahelyet, mert szerintem ez csak az első meglepetés volt a sok közül, és lehet hogy a következő a fizetésed lesz.

A nyakamat rá hogy kb a felét fogod kapni a megbeszéltnek, és a "szoba bérleti díjra" fogja fogni a kevés fizit.

Egyébként az ilyenek tisztában vannak azzal hogy senki sem marad meg ott sokáig, és hogy van helyetted majd más, szintén 1-2 hétre, hónapra.

Valahogy meg lehet azért őket is szivatni, érdemes diktafonnal menni a megbeszélésekre.

2011. dec. 17. 11:08
 6/10 anonim válasza:
54%
beperelném, hogy nem ez volt a megállapodásban, és fizesse vissza az útiköltséget, plusz a helyi újságban tennék fel cikket: munkaviszonyok az X hotelben, hogy laknak a dolgozók? fényképekkel
2011. dec. 17. 11:11
 7/10 A kérdező kommentje:
az volt megbeszélve hogy kapok egy szobát amiben internet is lesz és saját tusoló..az internet nem lényeg mert nem azért megyek hogy netezek,de mivel a családomtól 400 km-re lettem volna jó lett volna kapcsolat tartás szempontjából de persze nem is ezen van a lényeg....ehelyett kaptam egy olyan szobát ami lent volt egy kb 100 éves ház pincéjében aminek egy monitor nagyságú ablaka volt,hideg volt lent,nagyon kicsi volt a szoba amiben éppen hogy elfértem...ruhába és dunyhába aludtam és még is fáztam...a fürdő szoba fent volt a 2. emeleten és a lépcsőházat nem fűtötték...szóltam a főnöknek hogy nem ez volt megbeszélve,teljesen normális hangnemben szóltam neki és kikelve elkezdett velem ordítani hogy nem tud másik adni és közben egy idióta is elhangzott a szájából...nem vagyok finnyás és elkényeztetett de abban a szobában az egészségemet tettem volna kockára...a szoba akkora volt mint egy nagyobb fürdő amivel nem lett volna baj...
2011. dec. 17. 11:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Most jött haza nővérem németországból. ígértek 1000 eurós fizetést napi 8 órában, panzióban. ehelyett 10,5 órát dolgoztak, csöves munkásszállóban laktak, és ki se lettek rendesen fizetve, kb a 20%-át kapták meg, így az egész csapat sztrájkolva visszajött Mo.-ra.

Én ezek után, és eddigi tapasztalataim alapján azt mondom, hogyha egyetlen hazugság is van az ígéretekkel kapcsolatban egy munkánál, akkor azonnal el kell onnan menni, mert több szivatás is lesz, és még nem is biztos, hogy kifizetnek.

Lehet, hogy sokan leszólják a pénzügyi tanácsadó szakmát, főleg azzal, hogy a a beetethető 20 éveseket h átverik, viszont nekem még egyszer sem hazudtak, és korrektül elmondták a fontosabb dolgokat. Onnan tudom, hogy nem hazudtak, mert rengeteg véleménynek jártam utánna a céggel kapcsolatban ott dolgozó és mostmár nem dolgozó emberektől, akik elmondtak minden pozitívumot és negatívumot.

Továbbá ha a főnök is tahó jogtalanul, akkor

2011. dec. 17. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Hoppá, a "Továbbá ha a főnök is tahó jogtalanul, akkor" a szállodára vonatkozott.
2011. dec. 17. 14:35
 10/10 anonim válasza:

Szerződésben benne van?

Ha igen---irány a munkaügyi bíróság..

2011. dec. 18. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!