Maradnál egy olyan munkahelyen ahol a főnök le idiótázott első nap amikor még munkában sem álltál?
Borzasztó! Itt tartunk: mindent megengedhet magának egy munkáltató - mert ha kilépsz, azonnal talál 10-et helyetted.És ha morális nulla az a munkáltató..:((
Maradnék, és ezerrel keresném az új helyet. Mert az nagyon nehéz, munka nélkül meg még nehezebb. :(((
Ezek szerint a megegyezés egy szoba volt a hotelban, ehelyett kaptál egy pinceszobát. Egyértelmű hogy keress más munkahelyet, mert szerintem ez csak az első meglepetés volt a sok közül, és lehet hogy a következő a fizetésed lesz.
A nyakamat rá hogy kb a felét fogod kapni a megbeszéltnek, és a "szoba bérleti díjra" fogja fogni a kevés fizit.
Egyébként az ilyenek tisztában vannak azzal hogy senki sem marad meg ott sokáig, és hogy van helyetted majd más, szintén 1-2 hétre, hónapra.
Valahogy meg lehet azért őket is szivatni, érdemes diktafonnal menni a megbeszélésekre.
Most jött haza nővérem németországból. ígértek 1000 eurós fizetést napi 8 órában, panzióban. ehelyett 10,5 órát dolgoztak, csöves munkásszállóban laktak, és ki se lettek rendesen fizetve, kb a 20%-át kapták meg, így az egész csapat sztrájkolva visszajött Mo.-ra.
Én ezek után, és eddigi tapasztalataim alapján azt mondom, hogyha egyetlen hazugság is van az ígéretekkel kapcsolatban egy munkánál, akkor azonnal el kell onnan menni, mert több szivatás is lesz, és még nem is biztos, hogy kifizetnek.
Lehet, hogy sokan leszólják a pénzügyi tanácsadó szakmát, főleg azzal, hogy a a beetethető 20 éveseket h átverik, viszont nekem még egyszer sem hazudtak, és korrektül elmondták a fontosabb dolgokat. Onnan tudom, hogy nem hazudtak, mert rengeteg véleménynek jártam utánna a céggel kapcsolatban ott dolgozó és mostmár nem dolgozó emberektől, akik elmondtak minden pozitívumot és negatívumot.
Továbbá ha a főnök is tahó jogtalanul, akkor
Szerződésben benne van?
Ha igen---irány a munkaügyi bíróság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!