Az alábbi szakmákban, hivatásokban mennyire kell hazavinni a munkát, és mennyi a papírmunka? Sokat dolgoztok a munkahelyen kívül (otthon)?
Bárki írhat ( légyszi írd meg, hogy mit dolgozol), de főleg az alábbiakra lennék kíváncsi: orvos, állatorvos, orvosi asszisztens, védőnő, szakács, cukrász, pedagógusok /tanár, óvónő, gyógypedagógus stb.../, szociális munkás, óvodai dajka, mérnök, buszsofőr, gyógyszertáros.
Mennyivel lépitek túl a heti 40 órát az otthoni munka miatt?
Szociális munkás:
Napi rendszerességgel túlórázok. Az, hogy magammal viszem otthonra a munkát, rajtam is múlik, mert eleve olyan típus vagyok, hogy a megoldandó gond, probléma addig nem hagy nyugodni, amíg meg nem oldom/oldódik.
Nekem csak tanár ismerőseim vannak, de ők jó dolgukban már nem győznek panaszkodni. Mindig nyöszörögnek valamit, hogy de rossz nekik pl mert mostanában már 4!!!! - ig ott kell lenniük, vagy mert nem csoda hogy iskolában, de még otthon is a gyerekzsivalyt kell hallgatniuk.
Asssszegééények.
" Nekem csak tanár ismerőseim vannak,"
Na igen, a magadfajtának fogalma sincs a dologról. Pont ezért írtam, hogy ezt csak tanár családtagja érti, aki vele együtt él.
orvos nem igen tudja hazavinni a munkáját mivel a páciensekről nem lenne effektív az aktákat hurcolni(bár nem vagyok szakmabeli szal kitudja... :) )
hát szakácsként sem tudod inkább ott a túlóra a gyakori nem is kevés ezt biztosabban mondom pár évvel a hátam mögött, cukrásszal is hasonló lehet a helyzet
amivel biztosan viszel haza munkát az a :
-tanár
-pedagógus
-mérnök
de amúgy bármelyikkel lehet hazavinni egy-egy projekt miatt, ha épp egy kirándulásra viszed az ovis csoportodat vagy a hétvégén lesz egy lakodalom amire neked kell főzni, vagy tortákat készítened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!