Mit lesz a következménye ha melódiákos kasszásként a fogyasztó védelem próbavásárlásán elbuktam?
Figyelt kérdés
Melódiáknál vagyok azon belül spárban. A minap próbavásárolt nálam két fiatal aki sört vett és nem kértem el a személyi igazolványukat és kiderült hogy a fogyasztóvédelem próbavásárlói voltak. Bementek a hivatalos fogy.véd. emberei a főnökkel az irodába írtak valami papírt de sem az én adataimat nem kérték sem az övét se azt nem írták rá a papírra hogy mi van fizetni kell nekem vagy a boltnak ha igen akkor mennyit stb. Nem tudtok valamit hogy mi fog kövrtkezni? Engem büntetnek meg? Ha igen akkor pénzbírságot kapok? Mennyit vajon?
Segítsetek ha tudtok valamit.
Előre is köszönöm.
2014. aug. 21. 15:43
1/2 anonim válasza:
Nem, a céget büntetik meg, neked meg lehet nem nézik el és felmondanak azonnal:(
2/2 anonim válasza:
Legrosszabb amire számíthatsz az a kirúgás, pénzbüntetést nem kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!