Miért ilyen parasztok a munkáltatók?
Hát, most egyrészt tényleg nagy bunkóság, mert én is volt, hogy jelentkeztem állásra, kb ahogy feltették netre, rájuk telefonáltam, és direkt megkérdeztem az illetőt, hogy értesítenének e esetleg, csak hogy tudjam mi a helyzet. Aztán jött a lekoptató szöveg azonnal hogy mennyien jelentkeztek már, és így meg úgy...
Másrészt, valahol azt is megértem, hogy nincs kedvük, energiájuk mindenkinek visszaírni. Egy ismerős keresett csinos lányokat recepciósként, és pár nap alatt 150-en jelentkeztek. Aztán egy dolgozó embernek nincs arra 1 felesleges napja, hogy mindenkinek visszaírjon hogy kösz nem.
Ctrl+C -> Ctrl+V
Ennyi lenne. Ha erre nincs idejük, akkor gyanús, hogy egyáltalán elolvassák őket.
Én nem fogok beszállni a munkáltató szidásba, mert továbbtanultam, és így mindig van, volt, lesz munkám, inkább csak egy tipp.
Az önéletrajzodba az adott várost írd be, majd keresel albit, ha felvettek...ne a saját lakhelyed. Mi pl. egyből kukázzuk azt, aki nem budapesti, akkor is, ha a szomszéd faluban lakik, mert 1. nem fogjuk fizetni a bejárását, 2. nehogymár elkéssen minden reggel, mert jaj a vonat.
Nem biztos, hogy jobb az adott városból valaki nálad, de 100, hogy őt fogjuk választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!