Igaz, hogy a munkáltatók manapság külső és nem tudás alapján válogatnak? Nem szánalmas ez? Ismertek olyan embert, aki fotó nélküli önéletrajzzal nyert felvételt?
Egyszer eleg a kérdést feltenni, itta e fogsz mas választ kapni. Mindenki szívesebben dolgozik vonzó emberrel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
"nem illeszkedem a cég image-ébe"
Hát ez tényleg elég undorító, de legalább megmondták. Mikor régebben kerestem állást, akkor is tudtam, hogy nem vagyok egy szép alkat, de volt aki csak simán nem hívott vissza interjú után, és nem tudtam miért. De inkább csak most látom azt, hogy kb mindenhova fotó kell...
Amerikában a fényképes önéletrajz a tilos.Ebben bezzeg nem tudja őket majmolni a sznob magyar munkáltató, mi?!
"Mindenki jobban szeret vonzó emberrel dolgozni".
A normális munkáltató azzal szeret dolgozni, aki kompetens, normálisan elvégzi a rábízott feladatot.Nem pedig divatbemutatót tartani jár a munkahelyre.Kevésbé szép ember is lehet intelligens, kedves és jó munkaerő.
"Első benyomás számít".
Aki nem szép, arról már nem is lehet jó az első benyomás?
Eddig az volt, hogy aki munkanélküli, vagy közmunkás, az csakis ápolatlan, alkoholista,iskolázatlan, gyerekét elhanyagoló, játékgépező tróger lehet.Most úgy látszik, a nem makulátlanul tökéletes szépségűek is ebbe a kategóriába lesznek sorolva: Aki nem elég szép, az csakis buta, ellenszenves, öreg,munkára alkalmatlan lehet.
Hiába, a hülyeség terjed, mint a pestis, és mindig felülről terjed lefelé."Szép és jó" vezetőinktől, munkáltatóinktól.Majd egyszer ez a fagyi is visszanyal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!