Igaz, hogy a munkáltatók manapság külső és nem tudás alapján válogatnak? Nem szánalmas ez? Ismertek olyan embert, aki fotó nélküli önéletrajzzal nyert felvételt?
Figyelt kérdés
Régen nem voltam már munkanélküli, nem tudom hogy megy ez manapság...2014. jún. 4. 07:02
41/42 anonim válasza:
Amerika egy földrész.Az USA pedig egy terület ezen belül.A linkelt cikkben Amerika van írva, értsd, "Amerikában nem kérnek a cv mellé fényképet".Tehát az egészre utalnak (a "földrészre").Remélem, így már érted te is.Én igen és ezzel meg is elégszem, nem magyarázok neked tovább, mert fárasztó!Úgysem fogod megérteni, attól tartok.
42/42 anonim válasza:
Tehát egy 2007-es cikk mérvadó abban a tekintetben, hogy pl. Brazíliában, vagy Venezuelában kérnek-e fényképet az önéletrajz mellé? Te tényleg menthetetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!