Felmondanátok, ha csak heti két napot kellene bejárni, jól keresnétek, viszont a többi napot semmittevéssel kellene töltenetek?
1 hónapja dolgozom egy olyan munkahelyen, ahova heti két napot kell bejárni, a többi napon itthonról lehet/kell dolgozni (nyilván nincs annyi munkád, hogy erre szükség is legyen mindig). Így heti 3 napom azzal telik, hogy vásárolgatok, kiállításra járok, moziba megyek, ebédelgetek a bnőimmel, sportolok, és este iszogatunk vagy ilyesmi. (a hétvégék szintén így telnek)
Ne értsetek félre, ez biztosan nagyon jó, csakhogy én 8 éve jártam egyetemre, amikor szintén ez volt, és már meguntam. Szeretnék egy rendes munkát, ahol dolgozni kell a pénzért, mert megőrülök már az állandó hülyéskedéstől, még akkor is, ha ez Bp, és sok a lehetőség.
(amikor van párom, ő nyilván velem egyidős és így vele sem lehet napközben időt tölteni)
Másodállást keresek folyamatosan, de nehéz olyat, ami mindig a hét 3 választott napján igényelne engem...meg eleget is keresek a mostaniban.
28N
Örülök, hogy ilyen munkahelyed van, más meg sz*rrá dolgozza magát és még csekkekre sem elég a pénze.
Mi lenne, ha elmennél valami jótékony dolgot csinálni? Például menhelyre kutyát sétáltatni? Az kölcsönös boldogság.
utolsó: nagyon sokat hajtottam én azon a phd-n meg előtte az egyetemen, hogy jobban élhessek. ezzel szerintem nincs gond, hiába írod.:)
az önkéntesség nem rossz ötlet, tegnap pl. adtam vért, és jó érzés volt. a kutyákat nem szeretem, de valami más jó lehet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!