Férfiak! Ha a jelenlegi jól menő pozíciótok helyére a főnök (apuci pici lánya hatásásra) betenné a vejét, és sokkal rosszabb munkát adna nektek, ráadásul még a vő ba. Zogatna is titeket úton-útfélen. Ugye felmondanátok?
Bocs, de itt vagytok a legtöbben.
Azért kérdezem, mert még 2 év van a szerződéséből.
Keres másik állást és akkor mondj fel.
Ez Magyarország hányingerem van ettől az országtól.
És csodálkoznak az emberek,hogy mindenki lép lefele innen.
Multihoz menj kérdező hidd el ott ,,nyugati kultúra" van.
14.15-s válaszoló:
Nyugati kultúra? Az számodra mit jelent? Multinál dolgozol?
Mert én pont az ellenkezőjét tapasztaltam és hallom is.
Én nem akarom szidni az országot és a kormányt... de itt biztos hogy a legtöbb ember úgy akar gyorsan meggazdagodni a vállalkozásából, hogy az alkalmazottjait kizsigereli a végletekig és utána kirúgja őket a francba! Ez alól a multik sem kivételek. Ha már általánosítunk.
Utolsó:
Nálunk ez a jól érezzük magunkat nem csak hajtunk,és én kajakra nem veszem észre,hogy annyira görcsösen dolgoznánk sőt szerintem nem annyira.
Hogy nálunk mindenki normális,nem terhelnek túl,túlórázás nagyon nagyon ritka én mondjuk szoktam de csak azért mert nagyon a tökéletességre megyek.
Sok helyen kizsigerelik igen de inkább a magyar cégek abból is a nem multik.Én ezt látom,sok ismim is ezen a véleményen van utazgatnak a cég mindent fizet,süti ropi hangulatok vannak.
A biztos munkanélküliségbe nem hiszem, hogy felmondanék, azt nem írtad mit dolgozol, mennyire lennél keresett a munkaerőpiacon.
Ha van más kilátásban én otthagynám őket, ha nem, akkor mellette elkezdenék keresgélni. Mivel gondolom enélkül is eleget b*szogatnak, akkor az már mindegy lesz ha megtudják, hogy hová mész délután. Egyébként is semmi közük hozzá.
Fiúk, lányok! Köszönöm a segítségeteket! Ezek szerint egyiken sem maradnátok! Megy is a zöld.
Az a baj, hogy a másik főnöke nő, és nagyon jól tud sírni, még képes meggyőzni, hogy maradjon.
El vagyok keseredve ha a főnöknője sírása meggyőzi és én nem tudom, hogy menjen már a pic.ába onnan!
Köszönöm mindenkinek a választ! Megy a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!