Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak, ha minden...

Mit csináljak, ha minden kolléganőm csinosabb nálam?

Figyelt kérdés

Az ő társaságukat keresik a férfi kollégáim. Én is szívesen elbeszélgetnék néha velük, de nem nagyon akarnak szóba állni velem, gondolom ciki együtt mutatkoznunk.

Pedig semmi komolyat nem akarok, csak beszélgetni férfiakkal is.

2014. jún. 29. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szokatlan, hogy munkahelyi beszélgetésekben a külcsín szamit. Nem vagy esetleg valami belső ellenőr fwle, s ezért nem állnak szoba veled?
2014. jún. 29. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy merev a kisugárzásod és emiatt nem közelitenek,vannak olyan emberek akik olyan "ne gyere ide hozzám" kisugárzása van.Vagy nem vagy annyire laza,vagy esetleg korábban véletlenül megsértetted őket valamivel.

Próbálj olyan dolgot találni,pl hobbi vagy valamilyen tevékenység ami nagy örömmel tölt el,ez le fog érződni rólad és automatikusan vonzóbb leszel.

2014. jún. 29. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy érezed, mi a problémájuk veled? A testalkatod? Az öltözködésed? A viselkedésed? Ezen gondolkodj el, aztán azon, akarsz-e, tudsz-e kell-e változtatnod magadon a férfi kollégák kedvéért. Vagy a magad kedvéért...
2014. jún. 29. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint a mosolygós, kedves de csúnyácska nőknek előbb lesz férfi dumapartnere ,mint a szép ,de ridegnek tűnő orrfennhordósaknak. Ha csúnya is meg mufurc is az rossz párosítás.
2014. jún. 29. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én férfiként nem a kinézet alapján válogatom meg, hogy kivel beszélgetek.
2014. jún. 29. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!