Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért viselkedik így velem a...

Miért viselkedik így velem a kolléganőm?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, elvették tőle a munkáját és én kaptam meg. Tudom hogy nagyon szerette a munkáját. De folyton beszólogat, kibeszél a hátam mögött. Mondjuk nem csak engem hanem mindenkit, számára mindenki egy k..ög, egy p...a, vagy egy b..kó. és az a legszomorúbb hogy szembe velem nagyon kedves, de ha kimegyek a szobából akkor rögtön furkál vakit vmi milyat. Én próbálom tűrni, de nem könnyű, tisztelettel vagyok vele még akkor is ha nagyon nehezemre esik, mert idősebb nálam, szinte az anyám lehetne.
2014. márc. 5. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért viselkedik így veled? Hát az első mondatodban mg is válaszoltad. Van még kérdés?

Ez sajnos természetes reakció...piszkálja az egóját a dolog.

2014. márc. 5. 18:47
 2/4 A kérdező kommentje:
De erről én nem tehetek én is szívesen visszamennék a régi munkakörömbe, mert nem szeretem ezt csinálni és főleg ezért mert nem tudom jól érezni magam a munkahelyemen ettől a nőtől.
2014. márc. 5. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy rajtad vezeti le, a felettesein nem meri! Sunyi, alpári, ostoba jellemtelen paca, ne is törődj vele. A többiek is rá fognak jönni, hogy te végzed a munkádat rendesen, őszinte vagy, és hidd el ellene fognak fordulni előbb-utóbb. Az emberek nem szeretik a kétszínű embereket, őt se fogják már sokáig. A lényeg, hogy ne legyél olyan, mint ő, mindig a szemébe mond, ha valami bajod van vele, és ne a háta mögött, soha ne mondj róla semmit a háta mögött!
2014. márc. 5. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Dolgozza fel ahogy tudja a munkája elvesztését, nehogy már te érezd magad kellemetlenül egy felsőbb döntés miatt.

Ha meg kibeszél akkor kibeszél, nagy ügy, úgyis mindenki tudja róla, hogy milyen, hiszen mint írtad mindenkivel ezt teszi.

Ne legyél vele kedves, ne tiszteld, mert az nem kifizetődő. Különben sem értem hogy miért kell tisztelni egy ilyen férget. A kora nem jogosítja fel arra, hogy tahó legyen.

Legyél vele semleges, csak minimálisat beszélgess vele, akkor is igen, nem, talán. Egyszavas válaszokban.

Ismerek néhány hasonló alattomos embert, szóval már megtanultam hogyan kell bánni velük.

2014. márc. 5. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!